Mainoksia

Narttukoiran virtsankarkailu

Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiKirjoittaja tuulihalli » 12 Elo 2013 07:26

Hei, sekarotuinen (noutaja/paimenkoira) steriloitu n.8v. narttukoirani on alkanut tiputtelemaan pissiä ja toisinaan on nukkumisen jälkeen isompikin lätäkkö allaan. Vaiva on kovin ajoittaista ja tuntuu ettei ulkoiluilla tai niiden ajoituksilla ole vaikutusta asiaan. Onko tälläinen vaiva yleinen iäkkäämillä nartuilla? Pissi on vaaleaa ja miedon hajuista.
tuulihalli
 
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Elo 2013 10:58

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiKirjoittaja sahrami » 12 Elo 2013 21:26

Erityisesti steriloiduilla nartuilla esiintyy virtsankarkailua, johon on mahdollista vaikuttaa lääkityksellä. Suosittelen olemaan yhteydessä eläinlääkäriin.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiKirjoittaja Pieni valkoinen » 13 Elo 2013 08:49

Meidän westie-tyttö, 3v. leikattiin 8 kk sitten ja vähän ajan kuluttua alkoi pissat tulla alle koiran nukkuessa. Sai lääkkeeksi Propalinia joka kyllä auttaa, mutta minua jäi vaivaamaan, mistä tämä johtuu? JOS se ole hoitovirhe, johtuuko hormoneista? Meillä on ennen ollut kaksi leikattua narttua, eikä niillä ollut mitään ongelmia. Onko tämä nykyään yleistä kun vaívaan on ihan oma lääkekin? Tehdäänkö sterilointileikkaus erilailla kuin joskus muinoin? Joutuuko koira ottamaan lääkettä loppuikänsä vai meneekö vaiva joskus ohi. Onko se edes turvallista? Tuntuu tosi pahalta koiran puolesta, en olisi leikkauttanut jos olisin arvannut miten käy. Muuten terrierimme on ihan OK, iloinen ja terhakka, paino n. 6 kg, liikkuu paljon, leikkii toisen terrierimme kanssa ja tulee toimeen missä ja milloin vain.
Pieni valkoinen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 13 Elo 2013 08:31

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiKirjoittaja shakeel » 24 Huhti 2015 13:59

Pissi on vaaleaa ja miedon hajuista.


___________________________
We are the pioneers in learnalanguage.com - learn italian dumps and tutorials with learn japanese online exam pass guarantee. Download our latest test king ccie Babbel questions to pass real exam of mcitp training in Learnamericanenglishonline
shakeel
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Huhti 2015 13:58


Paluu Koiran terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa