Sivu 1/1

Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiLähetetty: 12 Elo 2013 07:26
Kirjoittaja tuulihalli
Hei, sekarotuinen (noutaja/paimenkoira) steriloitu n.8v. narttukoirani on alkanut tiputtelemaan pissiä ja toisinaan on nukkumisen jälkeen isompikin lätäkkö allaan. Vaiva on kovin ajoittaista ja tuntuu ettei ulkoiluilla tai niiden ajoituksilla ole vaikutusta asiaan. Onko tälläinen vaiva yleinen iäkkäämillä nartuilla? Pissi on vaaleaa ja miedon hajuista.

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiLähetetty: 12 Elo 2013 21:26
Kirjoittaja sahrami
Erityisesti steriloiduilla nartuilla esiintyy virtsankarkailua, johon on mahdollista vaikuttaa lääkityksellä. Suosittelen olemaan yhteydessä eläinlääkäriin.

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiLähetetty: 13 Elo 2013 08:49
Kirjoittaja Pieni valkoinen
Meidän westie-tyttö, 3v. leikattiin 8 kk sitten ja vähän ajan kuluttua alkoi pissat tulla alle koiran nukkuessa. Sai lääkkeeksi Propalinia joka kyllä auttaa, mutta minua jäi vaivaamaan, mistä tämä johtuu? JOS se ole hoitovirhe, johtuuko hormoneista? Meillä on ennen ollut kaksi leikattua narttua, eikä niillä ollut mitään ongelmia. Onko tämä nykyään yleistä kun vaívaan on ihan oma lääkekin? Tehdäänkö sterilointileikkaus erilailla kuin joskus muinoin? Joutuuko koira ottamaan lääkettä loppuikänsä vai meneekö vaiva joskus ohi. Onko se edes turvallista? Tuntuu tosi pahalta koiran puolesta, en olisi leikkauttanut jos olisin arvannut miten käy. Muuten terrierimme on ihan OK, iloinen ja terhakka, paino n. 6 kg, liikkuu paljon, leikkii toisen terrierimme kanssa ja tulee toimeen missä ja milloin vain.

Re: Narttukoiran virtsankarkailu

ViestiLähetetty: 24 Huhti 2015 13:59
Kirjoittaja shakeel
Pissi on vaaleaa ja miedon hajuista.


___________________________
We are the pioneers in learnalanguage.com - learn italian dumps and tutorials with learn japanese online exam pass guarantee. Download our latest test king ccie Babbel questions to pass real exam of mcitp training in Learnamericanenglishonline