Mainoksia

Kotikonsteja mahdolliseen hotspotiin

Kotikonsteja mahdolliseen hotspotiin

ViestiKirjoittaja annaho » 04 Kesä 2016 12:23

Asun kehitysmaassa. Kokemukset eläinlääkäreistä kehnot. Koirallani oli hot spot, joka hoidettiin brutaalisti. Nyt näyttää olevan sama vaiva tulossa. Pienestä ihomuutoksesta/ näpystä, on tullut laaja, 5 x5 cm kokoinen kostea, arka kutiava alue.
Mitä voisin tehdä kun eläinlääkäriin ei uskalla mennä?
Mitä rauhoituslääkettä uskaltaisi antaa, että pääsisi leikkaamaan karvan ja sitten mahd laimennetulla desinfiointiaineella hoitamaan.
Koira on 11 kg 12-vuotias mäyräkoiran ja chi-chun sekoitus.
annaho
 
Viestit: 1
Liittynyt: 04 Kesä 2016 12:02

Re: Kotikonsteja mahdolliseen hotspotiin

ViestiKirjoittaja sahrami » 05 Kesä 2016 20:54

Hot spottiin joka on lähtenyt leviämään ja märkii, tulee suhtautua vakavasti, ja pelkkä desinfiointi ei luultavasti riitä. Toki mainitsemasi karvojen ajelu ja huolellinen puhdistus ovat myös tärkeitä jotta iho parantuisi. Koira ei myöskään saa nuolla tulehtunutta aluetta. Eläimen rauhoittaminen on aina eläinlääkärin tehtävä, joten ohjeita siihen ei voi antaa. Tarvittaessa koiran kuonon voi sitoa kangassuikaleella karvojen ajelun ajaksi mikäli eläinlääkäriin ei pääse. Mutta kunnollisen hoidon aloitusta ei kannata viivyttää koska hot spot voi pahentua hyvin nopeasti joten kannattaa joka tapauksessa mieluummin kääntyä hyvissä ajoin eläinlääkärin puoleen.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Koiran terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa