Mainoksia

Kutiseva ihottuma

Kutiseva ihottuma

ViestiKirjoittaja maikkoo » 31 Joulu 2009 15:08

Ongelmanani on 9-vuotiaan saksanpaimenkoira uroksen (kastroitu) jatkuva kutina koko kehossa. Kutina alkoi pari viikkoa sitten ja koira alkoi voimakkaasti tiputtamaan pohjavillaansa. Koko kehossa on siellä täällä pieniä punaisia näppyjä jotka koira on raapinut ruvelle, mutta pääsääntöisesti näppyjä esiintyy rinnassa sekä pitkin selkärankaa.
Lääkkeeksi on nyt tähän mennessä saatu antibiootti ja kortisoni puhelimitse. Sekä lääkärissä käynnin seurauksena uusi antibiootti, kortisoni piikki, Stronghold ampullit sekä antiseptinen pesuaine. Ja kutina sen kun jatkuu.
Ruokavaliossa ei ole tapahtunut muutoksia; ainoastaan on ostettu uusi säkki ruokaa. Ruoka on vehnätön. Ja kutina sen kun jatkuu. Apuja ennen kuin sekä omistajalta että koiralta lähtee järki!
maikkoo
 
Viestit: 4
Liittynyt: 31 Joulu 2009 15:01

Re: Kutiseva ihottuma

ViestiKirjoittaja tuijas » 01 Tammi 2010 12:45

Voi olla että menee muutama päivä ennen kuin tilanne helpottaa lääkitysten aloittamisen jälkeen. Ole yhteydessä hoitaneeseen eläinlääkäriin.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21

Re: Kutiseva ihottuma

ViestiKirjoittaja maikkoo » 17 Tammi 2010 19:35

Ei osannut e.lääkäri vieläkään sanoa mikää koiraa vaivaa. Antibioottikuuria jatkettiin ja kortisonia annetaan tarpeentullen -eli joka päivä. Seuraavaksi aletaan ilmeisesti tutkia mahdollisia allergioita ja kilpirauhasen toiminta häiriötä... Saman ongelman kanssa painitaan edelleen yleisimmät allergeenit sekä kilpirauhasarvot tutkittu ja vaiva on edelleen täysi mysteeri...
maikkoo
 
Viestit: 4
Liittynyt: 31 Joulu 2009 15:01


Paluu Koiran terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron