Mainoksia

Panikoiva koira

Panikoiva koira

ViestiKirjoittaja neptu » 03 Touko 2010 11:13

Meillä on 5 v täyttävä saksanpaimenkoira. Asumme kerrostalossa ja kaikenlaisia ääniähän kuuluu väistämättä.
Tämä on aina ollut luonteeltaan terävä ja arka. Nyt tilanne on pahentunut, esim vasaran naputus laukaisee koiralla paniikkikohtauksen, samoin porausäänet, rapun äänille äristään karvat pystyssä täristen, samoin ulkona aivan kaikelle joka liikkuu. Pentuna tämä oli avoin ja iloinen kaveri, mitään ei ole tietääkseni tapahtunut, joka olisi voinut aiheuttaa muutoksen vaan hermorakenne on surkeaa. Olemme kokeilleet useampia ongelmakoirakouluttajia ja mistään ei ole apua.
Puolisoni haluaisi vielä kokeilla Clomicalmia, mutta mielestäni se ei poista itse ongelmaa vaan pelko jää, eikä ainakaan vähene.
Olisin itse sitä mieltä, että päästetään kaveri pois, ennen kun se peloissaan vaikka puree jotakuta tai aiheuttaa muuta vaaraa. Meillä on tulossa kolmen viikon vesivahinkoremontti ja viimeistään siinä vaiheessa koiralta tulee menemään kuppi nurin, vieraita ihmisiä, piikkaamista, poraamista..sen omassa kotona. Hoitopaikkoja on mahdoton saada koiralle, joka on noin arvaamaton. Eristäminen ei ole mahdollista koska äänet, joita se pelkää, kuuluisivat joka tapauksessa.
Mielipiteitä kaipaisin Clomicalmista/lopettamispiikistä tässä tapauksessa.
neptu
 
Viestit: 4
Liittynyt: 12 Tammi 2009 22:39

Paluu Koiran terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron