Mainoksia

Pennun "vääntynyt" etujalka (twisted limb?)

Pennun "vääntynyt" etujalka (twisted limb?)

ViestiKirjoittaja ötökkä89 » 16 Kesä 2011 17:53

Elikä meillä ryömii tuolla neljä kolmeviikkoista kissanpentua. Viime aikoina pentujen lähdettyä liikkeelle huomasin yhdellä pennulla hassusti taittuvan etujalan. Pennun oikea etujalka vaikuttaa (omaan silmääni ainakin) hieman pidemmältä kuin vasen, ja se taituu sisäänpäin, ikäänkuin ihmisellä "länkisääret". Pentu astuu painonsa näinollen kyynärpään kohdille, eikä suinkaan tassulle, kuten pitäisi. Pentu ei myöskään liiku siis yhtä aktiivisesti kuin sisaruksensa, ja murheellisesti pesästä katselee maailmalla seikkailevia tovereitaan. Eläinlääkäriin olisi tarkoitus mennä Juhannuksen jälkeen pentutarkistukseen, mutta kyselen nyt oman mieleni turvaamiseksi, että mikä pennulla oikeen on?

Netistä lueskelin jonkin verran twisted limb -pennuista, toiset paranivat itsestään ja toiset vaativat hoitoa. Kuitenkaan näkemäni kuvat ko. pennuista eivät vastanneet oman pentuni tilannetta..
ötökkä89
 
Viestit: 1
Liittynyt: 16 Kesä 2011 17:34

Re: Pennun "vääntynyt" etujalka (twisted limb?)

ViestiKirjoittaja Tuspujalaku » 09 Heinä 2012 11:50

olet varmastikin saanut jo apua pennullesi, mutta ehdottomasti eläinlääkäriä pentu kaipasi. ei ole normaalia että jalka on vääntynyt.
Tuspujalaku
 
Viestit: 7
Liittynyt: 05 Heinä 2012 22:10


Paluu Kissanpennut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa