Mainoksia

Simmu rähmii & musta räkä

Simmu rähmii & musta räkä

ViestiKirjoittaja callette » 18 Kesä 2010 21:16

Eläinlääkäriin ollaan menossa, kyse onkin sitten siitä että lähdetäänkö päivystykseen, mennäänkö ensi viikolla virka-aikaan vai odotetaanko rokotuskäyntiin (1½ vkoa) asti.

Vasen simmu 13-viikkoisella pennulla rähmii, eilisestä lähtien. Nyt ollaan kotihoidolla putsattu keitetyllä vedellä ja pumpulilla, koska pennun silmäluomi ei punota ja katti tuntuu muuten olevan kunnossa. Avokki sanoi kun töistä tänään tulin, että simmu on alkanut rähmimään enemmän, ja vasen poski on pikkuisen turvonnut. Myös nenu mielestäni punottaa, mutta sanotaanko että tämä voi olla ylireagointiani; tämä on ensimmäinen kissanpentu mikä itselläni on. Kissa ei ole erityisen lämmin ja tuntuu täysin normaalilta käytökseltään. Siristelee vasenta silmäänsä tosin, muttei leikkiessä ("vaanimisilmeellä" molemmat silmät täysin auki).

Leikkii normaalisti, syö hyvällä ruokahalulla ja tulee syliin kehräämään kun väsyy. Uskallanko odottaa maanantaihin vai soittelenko päivystävälle että nyt ollaan tulossa?

Myös nenässä tummaa "räkää" molemmissa sieraimissa, ei paljon. Luulin aikaisemmin mullaksi, kun oli kukkaruukulla käynyt kaivelemassa, nyt ajattelin että jos onkin räkää?

Apua! Hysteerisenä ensiomistajana heti tietenkin pelkään kissaklamydiaa tai vaikeaa flunssaa...
callette
 
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Kesä 2010 20:20

Re: Simmu rähmii & musta räkä

ViestiKirjoittaja Sao_Feng » 20 Kesä 2012 13:51

Kerroppas miten lääkärissä kävi, omalla kissalla täysin samaa ongelmaa. :(
Sao_Feng
 
Viestit: 9
Liittynyt: 09 Touko 2012 06:57


Paluu Kissanpennut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa