Sivu 1/1

Simmu rähmii & musta räkä

ViestiLähetetty: 18 Kesä 2010 21:16
Kirjoittaja callette
Eläinlääkäriin ollaan menossa, kyse onkin sitten siitä että lähdetäänkö päivystykseen, mennäänkö ensi viikolla virka-aikaan vai odotetaanko rokotuskäyntiin (1½ vkoa) asti.

Vasen simmu 13-viikkoisella pennulla rähmii, eilisestä lähtien. Nyt ollaan kotihoidolla putsattu keitetyllä vedellä ja pumpulilla, koska pennun silmäluomi ei punota ja katti tuntuu muuten olevan kunnossa. Avokki sanoi kun töistä tänään tulin, että simmu on alkanut rähmimään enemmän, ja vasen poski on pikkuisen turvonnut. Myös nenu mielestäni punottaa, mutta sanotaanko että tämä voi olla ylireagointiani; tämä on ensimmäinen kissanpentu mikä itselläni on. Kissa ei ole erityisen lämmin ja tuntuu täysin normaalilta käytökseltään. Siristelee vasenta silmäänsä tosin, muttei leikkiessä ("vaanimisilmeellä" molemmat silmät täysin auki).

Leikkii normaalisti, syö hyvällä ruokahalulla ja tulee syliin kehräämään kun väsyy. Uskallanko odottaa maanantaihin vai soittelenko päivystävälle että nyt ollaan tulossa?

Myös nenässä tummaa "räkää" molemmissa sieraimissa, ei paljon. Luulin aikaisemmin mullaksi, kun oli kukkaruukulla käynyt kaivelemassa, nyt ajattelin että jos onkin räkää?

Apua! Hysteerisenä ensiomistajana heti tietenkin pelkään kissaklamydiaa tai vaikeaa flunssaa...

Re: Simmu rähmii & musta räkä

ViestiLähetetty: 20 Kesä 2012 13:51
Kirjoittaja Sao_Feng
Kerroppas miten lääkärissä kävi, omalla kissalla täysin samaa ongelmaa. :(