Sivu 1/1

Kissalla jatkuva kiima?

ViestiLähetetty: 21 Huhti 2015 12:28
Kirjoittaja Kissa-Ihminen91
Meidän vuoden vanhalla narttu kissalla alkoi ensimmäinen kiima helmikuussa. Sitten oli taukoa muutamia viikoja nytten kun kevät alkoi ja on lämpimiä ilmoja kissalla on viikonvälein jos ei pienempi väli ole niin kiima. Huutaa ja pyllyä nostelee koko ajan. Koko ajan että ei voi viedä leikattavaksi pentua. Kun ei ole sitä kahden kk taukoa yhtään mikä neuvoksi? Olen kuulut ehkäisy pillereistä mut arveluttaa niitten käyttö hieman. Huutaa ja Huuta koko päivän myös yöt menee kissalla huutaessa. Voiko joku auttaa tässä asiassa minua ja kissaani?

Re: Kissalla jatkuva kiima?

ViestiLähetetty: 22 Huhti 2015 01:00
Kirjoittaja sahrami
Kissan steriloiminen kiiman aikana on hieman riskialttiimpaa mm. Suuremman verenvuotoriskin vuoksi ja siksi jotkut eläinlääkärit eivät mielellään leikkaa kissaa jolla on kiima päällä. Jos tilanne kuitenkin on noin sietämätön, kannattaa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin ja kysyä leikkausmahdollisuudesta.

Re: Kissalla jatkuva kiima?

ViestiLähetetty: 07 Touko 2015 07:06
Kirjoittaja Kissa-Ihminen91
Kokoajan Huutaa ei yhtään ole hiljaa ja alkanut kusemaan joka paikkaa ensin matto, sohva ja saunan lattia ei hermot kestä yhtään enään tuon kissan kanssa ja koko ajan kiima menossa et ei pysty leikauttaa mikä neuvoksi??. Nakkaan kohta pihalle koko elukan. Meidän leikattu noin 7 w narttu kissakin kuseskelee silloin tällöin johonkin vaikka hiekat on siivottu saakeli meikällä hermot menee noitten kissajen kanssa.