Mainoksia

kissan pahat ilmavaivat

kissan pahat ilmavaivat

ViestiKirjoittaja pajula » 04 Marras 2008 00:53

Täällä sekä ihminen, että eläin hädässä. Aikuinen (10v.) eunukkipoikakissa on muuttunut apeaksi ja huonosyömäiseksi. Makailee paikallaan pääasiassa. Siirtyy vain maatakseen toisessa kohtaa. Koettaa löytää lämpimiä lattialämpöpaikkoja mahansa alle. Päästelee tosi pahan hajuisia pieruja lähes koko ajan. Tällaista ollut hiljalleen paheten lähes koko kesä. Talvi on tulossa ja ikkunat suljetaan. Mikä neuvoksi kissaherralle. Osaako kukaan kertoa mistä voisi olla kysymys. Tosin kyllä aijon jo hakeutua myös eläintohtorin puheille, jos vain onnistun saamaan sellaisen kiinni.
pajula
 
Viestit: 2
Liittynyt: 03 Marras 2008 18:48

Re: kissan pahat ilmavaivat

ViestiKirjoittaja tuijas » 06 Marras 2008 10:53

Juu kyllä se on hyvä käydä tohtorilla koska eläin on lisäksi apea. Erikoisruokavalioista (eläinlääkäriasemilta) löytyy ruoansulatusvaivoista kärsiville kissoille tarkoitettu ruokavalio, voit joka tapauksessa kokeilla sitä.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21

Re: kissan pahat ilmavaivat

ViestiKirjoittaja pajula » 09 Marras 2008 23:05

Asia selvinnyt ainakin tuntuu nyt siltä. Käytiin eläinlääkärillä. Kissalle määrättiin maitohappobakteereja kuuri, sekä tarkkailua juuri ruokinnan suhteen, josko olisi jollekkin ruoka-aineelle allerginen. Löytyi myös täynnä olevat anaalirauhaset, jotka lääkäri tyhjäsi. Se oli ylläri, koska en ollut saanut mistään tietoa , että kissallakin voisi olla moisia vaivoja. ( Olin siis epäillyt, mutta luopunut epäilyksistä, kun tietoa ei löytynyt.) Kissa virkistyi vauhdilla. Pahat hajut loppui jo heti samana päivänä. Eikä kissakaan moiti maitohappobakteerien lisäämistä ruokaansa, on aivankuin pitäisi siitä. Elikkä, meillä on taas elo mallillaan!
pajula
 
Viestit: 2
Liittynyt: 03 Marras 2008 18:48


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa