Mainoksia

Oksentelu ja laihtuminen

Oksentelu ja laihtuminen

ViestiKirjoittaja Tanjusca87 » 23 Joulu 2011 17:37

Mulla on kaksi kissaa. Mauno (maatiainen), leikattu kolli, on 2½v. ja Tilli (maatiainen+norjalainen metsäkissa), leikkaamaton narttu, on 2v. Molemmat sisäkissoja.
Manu alkoi oksentaa reilu kk sitten. Oksensi muutaman viikon kellertävän ruskeaa litkua eikä syönyt ja laihtui hurjasti. Nyt on pari viikkoa syönyt ihan hyvin ja enenevissä määrin. Pummaakin vieressä jos mulla on jotain syötävää vaikka se olisi justiinsa syönyt ruokansa. Ei oksenna enää, muttei vain tahdo lihoa. Laatikolla käynti on ihan normaalia eli vatsa toimii. Muuten on kovin nuutunut ja väsynyt jatkuvasti. Nukkuu enemmän kuin tavallisesti eikä leiki. Ei jaksa edes kunnolla hypätä, vaan sohvalle tulokin on enemmän kiipeämistä. Oksentelun aikana kuumeili. Nyt nenä aina kylmä ja märkä eli käsittääkseni ei kuumetta. Normaalia hellyydenkipeämpikin poikaparka on.
Tillillä ei ole mitään erikoista. Ei oksentelua (karvapalloja ei lasketa, Se on pitkäkarvainen.) eikä laihtumista. Pikemminkin näyttää siltä, että se on rohminut Manulta pudonneen painon itselleen. Välillä köhii hassusti, mutta muuten oma kahjo itsensä. Ei muita oireita mistään.
Kenelläkään ideoita mikä Manua mahtaa vaivata/vaivasi? Ressukka on aika kamalan näköinen vaikka jonkun gramman on tainnut jo paino nousta.
Tanjusca87
 
Viestit: 4
Liittynyt: 23 Joulu 2011 17:18

Re: Oksentelu ja laihtuminen

ViestiKirjoittaja sahrami » 24 Joulu 2011 13:48

Kannattaa käydä eläinlääkärillä tutkimuksissa, kuulostaa siltä että Manulla saattaa olla jokin krooninen sairaus, joka vaatii hoitoa.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron