Sivu 1/1

1v killin "haavauma"

ViestiLähetetty: 16 Tammi 2013 21:14
Kirjoittaja henkkkka
Ystävän reilu 1v killille ilmestyi ensin pienen finnin kokoinen patti niskaan, joka kasvoi hetkessä hieman suuremmaksi ja siitä se sitten lähti leviämään ja leviää silmissä. Eläinlääkärillä on käyty, aluksi epäilivät jotain mikä on yleistä nuorilla kissoilla (itse en ole koskaan vastaavaa nähnyt eikä yksikään ystävänikään). Antoivat antibiootit ja kahta erilaista puhdistusainetta. No nyt oli kontrollikäynti, ja selvisi että ei lääkäreillä olekkaan vielä hajuakaan mikä tämä voisi olla. Seuraavaksi on koepalanotto, vaan ainakin kyseisellä eläinlääkäri asemalla siihen sen ottoon menee aikaa.....

Onkohan kenellkään mitään haisua mikä tämä voisi olla tai onko kellään ollut samanmoista? :/

Kuva

Kuva

Re: 1v killin "haavauma"

ViestiLähetetty: 16 Tammi 2013 21:27
Kirjoittaja henkkkka
Aluksihhan se oli vain näppylä joka ei ollut edes auki, siitä se sitten lähti kasvuun. Patti sijaitsee niskassa, ja nyt uhkaavasti näyttää jo että leviää korvaa pitkin..

Re: 1v killin "haavauma"

ViestiLähetetty: 17 Tammi 2013 17:38
Kirjoittaja tuijas
Hei, mielestäni on hyvä että koepala otetaan, ihomuutoksista patologin arvio on tärkeä. Kissoilla on aika yleinen eosinofiilinen granulooma, joka on yksi yleisimmistä ihosairauksista kissalla. Toivon mukaan asia selviää koepalasta!

Re: 1v killin "haavauma"

ViestiLähetetty: 19 Tammi 2013 10:21
Kirjoittaja henkkkka
Koepalan ottoon menee vielä hetki, olisiko teillä jotakin suositeltavaa ainetta mitä siihen laittaa? Nyt eläinlääkärin aikaisemmin antamaa kahta eri voidetta/tippaa käytössä.

Ja toivotaan että se on jotakin aivan muuta kuin jotain vakavaa...