Sivu 1/1

Kissalla outo kohtaus.

ViestiLähetetty: 16 Helmi 2013 18:28
Kirjoittaja Kissa-Ihminen91
Hei kissallani on ollut tällä viikolla kolmesti jo outo kohtaus samasta kissasta kyse jolla oli vähän aikaa sitten sisäkorvantulehdus. Kohtaus kestää noin 5 minuuttia. Oireet on: outo kuolaaminen vähän limainen sellainen, tärinä, naukuminen,levottomuus ja ruoka kipolle syömään meneminen,kaulan alueelta raapiminen. Toivoisin saamani jotain tietoa että mistä voisi olla kyse??.

Re: Kissalla outo kohtaus.

ViestiLähetetty: 17 Helmi 2013 21:43
Kirjoittaja sahrami
Kehottaisin ottamaan uudelleen yhteyttä eläinlääkäriin, oireet voivat liittyä sisäkorvantulehdukseen, vaikka kissa näyttäisi välillä parantuneen. Kyse voi olla myös jostain muusta.

Re: Kissalla outo kohtaus.

ViestiLähetetty: 21 Helmi 2013 10:05
Kirjoittaja Kissa-Ihminen91
Käytin kisua lääkärissä ja sillä ei ollut mitään vikaa että tervekissa oli. Verikokeet otettiin ja ne vaikuttivat hyviltä toinen munuaisen arvo oli pikkasen koholla mutta ruoka valiolla sitäkin voi helpottaa hieman. Eläinlääkäri käski pitää silmällä että jos kohtauksia tulee uudestaa että voidaan harkita epilepsia lääkitystä sitten. Aivoissa oleva hetkellinen toiminta häiriö voi aiheuttaa myös kohtauksen.

Re: Kissalla outo kohtaus.

ViestiLähetetty: 06 Maalis 2015 13:18
Kirjoittaja Yaariyan
Tämä on erittäin kunnollinen ja keskimääräinen post .... You Shook lähettämässä sitä ..... Kiitos huomattava toimenpide lähettämistä sitä ..... !!!
_________________
Pass your Test-king.com - cissp certification and in first try by using our guaranteed and best quality Testking prince2 certification If you are looking for fast success in usj.edu then join today to find complete testking and pass passguide on first try. A person can pick Rochester College