Mainoksia

Kissaltani katkennut viikset, mistä johtuu?

Kissaltani katkennut viikset, mistä johtuu?

ViestiKirjoittaja Majuu » 07 Maalis 2013 22:10

Kissani, leikattu alle 4v uros. Turkki terve, musta, oikein kiiltävä. Pääsääntöisesi sisäkissa mutta käy ulkona pari kertaa vuorokaudessa. (Käytän pihalla, kissani on valjaissa.) Syö hyvin, monipuolista ravintoa; pussiruokaa (merkkiä välillä vaihellen)raksuja (erimerkkejä), kotiruokaa (mikä vaan kelpaa:), raakaa jauhelihaakin syö.(Juuri aloitettu.) Kissan herkkuja menee paljon. (syö monenlaisia; lihapatukoita karamelleja,nappeja...jne.) Mutta, tässä n.½ vuoden sisällä viikset on katkeilleet noin 0.5 - 2cm pituisiksi. Viikset ovat paksut ja vahvan näköiset, ainakin ennen oli. Tippuneita viiksiä ei ole näkynyt. Sitten saattaa olla pidempi viiksi joka on keskeltä kuin halennut.. Kissani on virkeä, tuntuu ettei viiksien puuttuminen ole ollenkaan vaikuttanut kissani elämään. Mistä tämä johtuu?Kokemuksia?

P.S
Taloudessani on myös toinen, hieman nuorempi leikattu uros. Olen varma siitä että hän ei niitä viiksiä ainakaan syö! Joissaki keskusteluissa on ollut puhetta että toinen kissa syö toisen viiksiä, mutta voin varmaksi sanoa että näin ei ole.
Ja myöskään ei ole mahollista että olisi kynttilään polttanut, sillä en ole niin huolimaton että antaisin kissani viiksensä polttaa johonki kynttilään. Sisällä en kynttilöitä polta.
Majuu
 
Viestit: 1
Liittynyt: 07 Maalis 2013 21:58

Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa