Mainoksia

Kissan ripuli

Kissan ripuli

ViestiKirjoittaja missu81 » 19 Loka 2013 12:29

Millä kissan sekaisin olevaa masua voi hoitaa kotona? Joskus apteekista sai siihen lääkkeitä, mutta nykyään ei kuulemma ole. Tai ei ollut siellä apteekissa missä kävin.
Kissa on persialainen, jotan villahousuja saa jatkuvasti pyykätä tai leikata.
Äsken leikkasin villahousuja ja sain aikaiseksi pienen vekin peppuun :/ huoh...
missu81
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19 Loka 2013 12:25

Re: Kissan ripuli

ViestiKirjoittaja sahrami » 19 Loka 2013 19:10

Kyllä edelleen pitäisi apteekista saada koirille ja kissoille valmisteita, jotka auttavat kiinteyttämään ulostetta ja korvaavat ulosteen mukana menetettyjä suoloja. Ehkäpä jossain toisessa apteekissa on parempi valikoima?

Kuinka pitkään kissasi on ripuloinut? Jos ripulia jatkuu useamman viikon ajan, kannattaa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin vaikka kissan vointi muuten olisikin normaali. Toisinaan esim. suolistoloiset voivat aiheuttaa pitkittynyttä ripulia eikä kaikkia loisia saa häädettyä ilman eläinlääkärin määräämiä reseptilääkkeitä. On myös muita sairauksia joita ripulin takana voi olla. Kissa, jolla on ripuli, ei pysty hyödyntämään ruokaa niin hyvin kuin normaalisti, joten pitemmällä aikavälillä se hyvin helposti alkaa laihtua ja sairastella muutenkin, koska myöskään vitamiinit ja kivennäiset eivät imeydy suolistosta niin tehokkaasti kuin pitäisi.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa