Mainoksia

Vaitonainen kissa.

Vaitonainen kissa.

ViestiKirjoittaja Judasbambi » 15 Joulu 2013 14:07

Moi! Mulla on n 3 ja puolivuotias leikattu kollikissa, joka on yleensä ollut puhelias, leikkisä ja äännellyt paljon. Muutin juuri töiden perässä uuteen kaupunkiin, ja otin tälle mun Rookie nimiselle kisulle pentukaverin, Killianin. Aluksi epäilytti kuinka ne tulisivat toimeen, mutta Rookie hyväksyi pennun alta aika yksikön, päivässä se jo pesi ja huolehti pikkuisesta. Mutta jokin sen käytöksessä muuttui, sillä se ei enää ole läheskään niin äänekäs kuin ennen muuttoa. Aina se maukaisi vastaukseksi kun sille puhui, ja kehräs tosi paljon.
Nyt kuitenkin Rookie on kovin vaisu, eikä enää leiki leluillakaan. Ruokahalu taas muuttui parempaan suuntaan, ennen niin ruokahaluton ja nirso Rookie syö nyt normaalisti ja sen turkki ei ole koskaan ollut noin hyväkuntoinen ja kiitävä kuin nyt.

Tuo käytöksen muutos kuitenkin huolestuttaa, voisiko jollain olla samanlaisia kokemuksia tai vastauksia tähän? Nyt varsinkin viimeiset pari päivää se on ollut juuri tuollainen hieman apaattinen.. Mutta painii ja leikkii, juoksentelee Killianin kanssa kuitenkin. Palautuukohab Rookien käytös ennalleen? Mahtaako se olla kipeä vai johtuuko vaitonaisuus yms vain muutoksista sen elämässä?

En tiennyt mihin osioon tämä kuuluu joten laitoin tänne. Kiitos etukäteen vastauksista!
Judasbambi
 
Viestit: 1
Liittynyt: 15 Joulu 2013 13:56

Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron