Mainoksia

Kissan borrelioosi?

Kissan borrelioosi?

ViestiKirjoittaja Annelina » 06 Heinä 2015 20:46

Kuusivuotias kissani alkoi noin viisi päivää sitten kävellä vaivaisesti, olla väsynyt, syömätön ja flaati. Seuraavana päivänä se ontui, mutta kun tunnustelin kissaa huolella, se ei varsinaisesti aristanut mitään raajaansa, siinä ei ollut haavoja, pahkuroita eikä turvotuksia, yhden punkin poistin sen niskasta. Kissa lähes lopetti syömisen ja nukkui vain. Viikonloppuna se juuri ja juuri jaksoi kuitenkin kumpanakin päivänä laahautua ulos pissalle ja ulostamaan, mutta nekin se teki tuohon ihan oven viereen, ei jaksanut lähteä kauemmas. Väillä sen kirsu oli kuuma ja kuiva, välillä taas kylmä ja kostea. Ajoittain se kehräsi kun sitä silitti, nukkui hyvin sikeästi. Soitin eläinlääkäriasemalle, josta arveltiin, että asia voi odottaa viikonlopun yli.

Tänään maanantaina se on selvästi vähän pirteämpi. Ruoka ei hyvin maistu vieläkään, mutta ainakin se jo hyppää pöydälle ja syliin, syö vähän. Löysin siitä vielä toisen punkin jonka poistin.

Mietin nyt viedäkö kissa jonnekin lääkäriin vai ei (suotta en sitä millään tekisi, kun se autokuljetuksineen on tälle kissalle kaamean stressi homma). Luin kissojen borrelioosista ja kuinka ollakaan oireet sopivat vallan hyvin siihen: väsymys, syömättömyys ja nivelvaivat, tassusta toiseen vaihteleva ontuminen. Jos kissallani borrelioosi on, niin pitääkö se hoitaa antibiootilla? Netistä luin että antibiootista huolimatta niveltulehdus voi helposti uusia?

Kissa nukkuu nyt vieressäni kuumeettomana ja onnellisena mutta erittäin sikeästi taaskin.
Annelina
 
Viestit: 1
Liittynyt: 06 Heinä 2015 20:32

Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa