Mainoksia

Kissan merkkailu

Kissan merkkailu

ViestiKirjoittaja Lauraaaaaaaaaa » 17 Touko 2016 21:11

Mikäköhän hätänä, kun aiemmin sisäsiisti vajaa vuoden ikäinen tyttökissa alkanut pissailemaan pitkin kämppää? Löytyipä jopa pöydältä pissat. Merkkailun osaisin jopa selittää, on ollut muutoksia, ensimmäinen/toinen kiimakin meneillään ja vasta käyty läpi äidin kissoilta tarttunut herpesvirus (siitä kuitenkin parannuttu hyvin). Ihmetyttää kuitenkin eniten tämä, ettei pissa haise. Hyvin tarkkaan kun tunkee nenän lätäkköön niin pieni haju käy. Ei vaikuta olevan kipeä millään tavalla, oma iloinen itsensä eikä mene piiloon ''mököttämään''. Pissatulehdusta en siis veikkaisi, vertakaan ei näy missään.

Muru käy laatikollakin, mutta muutaman päivän sisään löytynyt jo kolmet pissat vääristä paikoista (kyllä, löytynyt, hajua ei ole niin ei ikinä tiedä mistä löytyy). Onko kellään mitään kokemusta vastaavasta?? Netistä kun yrittää etsiä, ei löydy mitään. Ei taida olla yleinen ongelma tämä pissan hajuttomuus..
Lauraaaaaaaaaa
 
Viestit: 1
Liittynyt: 17 Touko 2016 21:02

Re: Kissan merkkailu

ViestiKirjoittaja sahrami » 21 Touko 2016 19:02

Kannattaa kuitenkin käyttää kissa eläinlääkärissä ja viedä samalla puhtaaseen purkkiin otettu virtsanäyte samalla tutkittavaksi jos vain saat sellaisen otettua. Näin saadaan varmistettua että kyseessä ei ole virtsatie- tai muu sairaus. Hajuttomuus voi muun muassa johtua siitä jos virtsa on laimeaa, mikä voi olla merkki sairaudesta. Kannattaa käydä myös läpi mahdollisia syitä vääriin paikkoihin virtsaamiselle joka tapauksessa, eli hiekkalaatikon sijoittelu, hiekan laatu, kissaa stressaavat tekijät jne. Netistä löytyy varmasti aiheesta tietoa. Onko kissa alkanut juomaan aiempaa enemmän viime aikoina?
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa