Sivu 1/1

Kissanpennun käytös muuttui toisen pennun myötä

ViestiLähetetty: 03 Loka 2016 11:19
Kirjoittaja Mirri460
Meille tuli alle viikko sitten 4kk ikäinen tyttöpentu toisen tyttöpentuni (6kk) kaveriksi. Alussa oli vähän sähinää ja tappelua vaikka asianmukaisesti eri huoneisiin erottamalla tutustuttamisen teimme. Tällöin vanhempi pentuni oli kuitenkin oma itsensä ja söi normaalisti.

Parissa päivässä kissat ystävystyivät ja annettiin niiden olla samoissa tiloissa. Nukkuivat vierekkäin ja leikkivät. Nyt pari päivää sitten vanhemman pennun käytös muuttui täysin: ei jaksa kiinnostua leikeistä, nukkuu vain ja piilottelee sängyn alla. Ensin ei oikeen syönytkään mutta se on nyt alkanut paranemaan, syö ja juo ja käy laatikolla vähemmän kuin ennen mutta kuitenkin aika normaalisti. Soitin eläinlääkärille ja sanoivat että niin kauan kun syö ja juo ja käy laatikolla ei tarvitse tulla näyttämään.

Annoin nyt toissapäivänä ja eilen matolääkityksen molemmille (Flubenol Vet) ja tänään pitäisi vielä vikan kerran. Osaisiko joku sanoa että onko kissani stressaantunut vai pitäisikö silti käydä eläinlääkärillä? Opiskelijana en sinne turhaan haluaisi lähteä jos johtuu vain stressistä. Mitä kissan stressille voisi tehdä?

Auttaisiko jos veisin vanhemman pennun hetkeksi vanhemmilleni? Se on sille tuttu paikka ja saisi olla ilman nuorempaa pentua.

Kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan, huoli on kova!