Mainoksia

tulehtunut varvas

tulehtunut varvas

ViestiKirjoittaja nerotus » 01 Heinä 2008 10:58

Kissani satutti tassunsa jonka seurauksena hänen varpaansa tulehtui,kynsi vaurioi kuten eläinlääkäri sanoi. varvas ehti pari viikkoa tulehtua ennenkuin asia huomattiin, kissa sai antibiootti kuurin,pitäis kuulemma muutamassa päivässä auttaa.huolissani vain olen onko mahdollisesti paranemisesta kyse kun varvas ei enää haise eikä ole vuotanut..kissan nuolentaakin on yritetty vähentää pitämällä kaulusta..kissa kyllä edelleen mielellään nuolisi varvastaan..
ja toinen mietintä samainen kissa on leikkauksen jälkeen(tyttökissa) alkanut pelkäämään kantolaukkua pahenevassa määrin,nyt on myös alkanut pahoinvoinnit automatkoilla samantien,menee niin "shokkiin" et nyt mennään taas eläinlääkäriin.. voin vain kuvitella mikä pelko hänelle tulee tämän varvas lääkäri käynnin jälkeen kun nukutukseen joutui kun oli aivan paniikissa lääkärissä.. onko siis mitään keinoa saada kisua tottumaan matkustamiseen kuten aiemminkin.. nukkui kiltisti..
nerotus
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Heinä 2008 10:46

Re: tulehtunut varvas

ViestiKirjoittaja tuijas » 02 Heinä 2008 10:53

juu antibiottikuurin ansiosta haju ja eritys vähenee, joka kuuluu paranemiseen, jos kissa haluaa vielä kuurin lopulla edelleen nuolla kynttä, tulee kuuria mahdollisesti jatkaa tai lisätä hoitoja, keskustele asiasta mieluiten hoitaneen eläinlääkärin kanssa, joka on varpaan nähnyt. matkustuspelkoon voi kokeilla feliway -tuotteita (apteekista ja hyvinvarustetuista lemmikkieläinliikkeistä ilman reseptiä), auttaa joillekin kissoille!
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa