Mainoksia

Kissan silmä sokeutui-ei syö

Kissan silmä sokeutui-ei syö

ViestiKirjoittaja siskokulta » 09 Loka 2009 21:54

Meillä on 11-vuotias killi, jonka toinen silmä sokeutui hiljattain, todettiin verkkokalvon rappeuma ja pientä verenvuotoa silmässä. Sittemmin vilkkuluomi alkanut peittää kyseistä silmää. Toinen silmä todettiin terveeksi, mutta hieman koholla olevan verenpaineen takia sai verenpainelääkityksen. Vaikka kipua ei pitäisikään olla, sai huonon syömisen takia kokeeksi kipulääkettä, ja sen aikana söi paremmin. Nyt muutamaan päivään ei ole saanut kipulääkettä eikä taaskaan syö. Munuais-,maksa- ja kilpirauhasarvot olivat normaalit. Laihtunut reilun kuukauden aikana lähes kilon verran. Mikähän killillä oikein on, onko silmä kuitenkin kipeä, onko muilla kokemuksia vastaavasta tilanteesta?
siskokulta
 
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Loka 2009 19:12

Re: Kissan silmä sokeutui-ei syö

ViestiKirjoittaja tuijas » 10 Loka 2009 13:52

Olkaa yhteydessä hoitaneeseen eläinlääkäriin. Voi olla että kissallanne on kipuja, koska syöminen on parempaa kipulääkityksen aikana. Muista että paastoaminen on kissalle vaarallista (maksavauriot).
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21

Re: Kissan silmä sokeutui-ei syö

ViestiKirjoittaja siskokulta » 25 Joulu 2009 19:53

Killin huonovointisuus ei selittynyt silmän sokeutumisella vaan senkin syyksi paljastui tarkemmissa tutkimuksissa keuhkokasvain, joka selitti myös killin etutassujen parin varpaan välissä olleet sitkeät ihorikot. Rakas tyttökillimme kuoli lokakuun lopulla.
siskokulta
 
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Loka 2009 19:12


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa