Mainoksia

Lääkkeet oksettavat?

Lääkkeet oksettavat?

ViestiKirjoittaja snowgrouse » 20 Joulu 2009 01:04

Hei,

Nyt vein tuota kurluttavaa kissaani [http://keskustelu.elainlaakari.fi/viewtopic.php?f=15&t=695] eläinlääkäriin kun sai tässä viikolla sellaisen ähkykohtauksen että meinasi tukehtua eikä henki kulkenut. No, kortisonipiikki ja antibiootit saatiin ja nyt katti hengittää vallan mainiosti eikä enää kurluta, mutta on alkanut oksentelemaan. Eilen illalla yrjösi pelkkää valkoista limaa ja tänään ruskeaa (mutta siinä ei ollut montaakaan ruoanpalasta seassa). En sitten osaa sanoa oliko kumpikaan noista sappea, mutta mietityttää että pitäisikö antibiootteja vaihtaa jos se noin alkaa yrjöilemään. Vettä ja ruokaa on kisulla runsaasti saatavilla, mutta se vaikuttaa ruokahaluttomalta. Pidänkö taukoa antibiooteista ennen kuin saadaan uusi kuuri? Kortisoni itsessään kun näkyi poistavan koko ongelman.
snowgrouse
 
Viestit: 12
Liittynyt: 06 Joulu 2009 19:28

Re: Lääkkeet oksettavat?

ViestiKirjoittaja snowgrouse » 21 Joulu 2009 23:26

No vastaanpa tähän itse: lopetin antibiootit ja kissa on nyt täysin kunnossa, syö ja kakkii normaalisti. Huh. Kuulemma tietyt antibiootit oksettavat aivan pirusti, joten lieni oikea valinta. Jos se tuosta vielä nuhastelee, menen hakemaan toisensorttiset lääkkeet, mutta onneksi näkyy olevan katti terve kuin mikä.
snowgrouse
 
Viestit: 12
Liittynyt: 06 Joulu 2009 19:28

Re: Lääkkeet oksettavat?

ViestiKirjoittaja tuijas » 27 Joulu 2009 08:05

Kyllä tosissaan oksenteluoireita voi esiintyä tapauskohtaisesti antibiootin annon yhteydessä. Tällöin otetaan yhteyttä hoitaneeseen eläinlääkäriin, joka voi vaihtaa lääkityksen ko eläimelle sopivampaan.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa