Mainoksia

kissaflunssaako?

kissaflunssaako?

ViestiKirjoittaja ater » 07 Syys 2010 13:33

Kissamme (14-vuotias leikattu kolli, sisäkissa) alkoi aivastelemaan muutama päivä sitten ja hieman myöhemmin alkoi tulla kellertävää vuotoa nenästä eli flunssaa varmaankin ilmoilla. Hoidimme pyyhkimällä nenän puhtaaksi varovasti ja tarjosimme tuoksuvampaa ruokaa, kun ruokahalu ei ollut ihan kohdillaan nenän tukkoisuudesta johtuen. Kovasti kyllä pyysi ruokaa, mutta nuuhkaisun jälkeen ei hirveästi maistunut.

Alkuun saimme syötettyä ruokaa hyvinkin, nyt vähemmän ja kissan kunto on laskenut. Peräpää hieman huojuu kävellessä eikä jaksa kunnolla hypätä sohvalle/sängylle. Nenän vuoto on lakannut, mutta harvakseltaan aivastelee ja huomasimme myös, että kisu nieleskelee paljon. Kissa myös virtsasi sohvalle tänään, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt, ja eilen vadilla pissillä käytyään ei jaksanut putsata itseään, kun jalalle oli roiskunut.

Kuumetta ei ole ja muuten pirteähkön oloinen, mutta ei jaksa hirveästi liikuskella (tosin normaalistikin makoilee ja nukkuu päivät pitkät) ja selkeästi velton oloinen syliin ottaessa. Laihtunut raukka on myös ja siirrymmekin a/d ruokaa antamaan.
ater
 
Viestit: 1
Liittynyt: 07 Syys 2010 13:15

Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa