Mainoksia

Paha ihotulehdus/allergia

Paha ihotulehdus/allergia

ViestiKirjoittaja tyyneunelma » 29 Syys 2010 13:06

Haluisin tietää kokemuksia ja tietoa kissaani liittyen eli Irmelillä oli tuossa kesällä todella paha ihotulehdus kasvojen aluella ja käytin silloin kunnallisella eläinlääkärillä ja saatiin kahen viikon antibiootti kuuri ja canofite tipat, tuolloin ei vielä osattu kuin arvailla syitä. Nyt tämä samanlainen iho ongelma on tullut entistä rajumpana takasin eli nyt on kaulalla, kurkussa ja kasvoissa tuommoiset paljaat todella räikyvän punaiset noin parin sentin läntit (ollaan menossa huomena eläinlääkäriin).
Kissasta sen verran että on kyse sisäkissasta joka on puoltoista vuotias ja leikkaamaton narttu.
Eli takaisin kissan oireisiin pysyy tällä hetkellä päivät piilossa ja käy vaan yöllä syömässä ja tarpeilla tätä iho ongelmaa enne oli pissailua satunnaisesti nurkkiin ja muualle kuin laatikkoon, nyt ei pissaile enää kun laatikkoo.
Eilisestä lähtien kissa on mourunnut kuin olisi pahoissa tuskissaan.

Eläinlääkäri arveli että kyse voisi olla jostain pahasta allergiasta mitä ei ehkä koskaa saada paranee ja joutuu lääkekuureja syömään läpi elämänsä.

haluisin tietää et onko kellää mitään kokemuksia tämmöisestä, kunnallisessa eläinlääkärissä ei kauheasti annettu toivoa mennään kumminki huomena sinne koska itselläni ei ole varaa lähtee monien satojen eurojen tutkimuksiin klinikalle.
joten nyt ollaan isojen ratkasujen edessä Irmelin jatkosta :(
tyyneunelma
 
Viestit: 4
Liittynyt: 29 Syys 2010 12:51

Re: Paha ihotulehdus/allergia

ViestiKirjoittaja PaMa » 30 Syys 2010 13:42

Kissallasi taitaa olla juoksu jos tuskissaan huutaa. Myös siitä voi johtua iho-ogelmat=hormonaalista. Sekä se että on kuseskellut muualle kun pitäisi. Leikkuupöydälle vaan. Jos olet kissan ottanut niin onhan sinun se hoidettava! Tuskin tosta nyt kovin kallista hoitoa on tulossa. Iho-ongelmissa kahden viikon antibiootti kuuri on ollut aika lyhyt! Saattaa tietysti olla allergiaperäistäkin eli minkälaista ruokaa syötät? Jos on vain markettipöperöitä (=halpoja?) niin en ihmettele vaikka allergiaa olisikin. Halpa ruoka kun voi sitten kostautua myös tällä tavalla. Toivottavasti saat kissasi kuntoon.
PaMa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 23 Touko 2010 12:17

Re: Paha ihotulehdus/allergia

ViestiKirjoittaja tyyneunelma » 20 Loka 2010 09:19

Missään vaiheessa ei ollut kyse etten kissaani hoitaisi ne kun ovat minulle kuin omia lapsia.
Irmeli on siirtynyt nyt paikkaan missä ei ole tuskia :(
Kyllä minä kiiman tunnistan ja tässä ei ollut siitä kyse vaan kyse oli allergiasta en muista tuon allergian "hienoa"nimeä ei johtunut ruoasta, Irmelin elämää oisi toki voitu jatkaa joka kuukautisilla kortisoni ja antibiootti kuureilla mutta mielestäni se ei ole enää kissan elämää ja iho ongelmat eivät olisi ikinä poistuneet vaan olisivat pahentuneet ajan myötä ja lääkkeillä olisi pystytty vain hetkellisesti helpottaa Irmelin oloa.

Eläinlääkärin kanssa pitkään juteltuani ja kuunnellen hänen mielipiteensä ja omalla järjellä ajatellen päätin että Irmelin tuskat loppuvat, se oli vaikea ja tuskallinen päätös mutta eihän se ole oikein että kissa joutuu kärsimään eikä pysty elämään omaa iloista elämäänsä.
tyyneunelma
 
Viestit: 4
Liittynyt: 29 Syys 2010 12:51


Paluu Kun kissa sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron