Sivu 1/1

Laiha ja lihava kissa

ViestiLähetetty: 11 Joulu 2012 17:28
Kirjoittaja johannamaria
Meidän kotoa löytyvät kaverukset Parka ja Pirpana. Parka (poika) on Pirpanan (tyttö) eno, molemmat on leikattu. Parka ja Pirpana on parhaat kaverit, mutta toistensa vastakohdat. Pirpana on pienikokoinen, terhakka, utelias ja aktiivinen. Parka on suurikokoinen, laiska, arka mammanpoika. Miten näiden ruokintaa voisi parantaa?
Pirpanan ruokavalio tuntuu olevan ok, mutta Parka taitaa vaan lihoa ja laiskistua koko ajan. Nyt vielä kun kaverit on nuoria niin olisi hyvä puuttua peliin, ennenkö tulee kaiken maailman liitännäissairauksia.
Toinen ongelma on Pirpanan jatkuva ientulehdus/hammaskivi. Henki haisee ja se haluaa aina "maiskuttaa" ikeniään kättä vasten. Olen hieronut Pirpanan hampaisiin Bubacatia, mutta ei tuosta näytä mitään apua olevan.

Onko ehdotuksia? Mitä ja miten syötän karvaisille vauvoillemme?

Re: Laiha ja lihava kissa

ViestiLähetetty: 12 Joulu 2012 10:40
Kirjoittaja tuijas
Pirpana pitäisi viedä hammashoitoon eläinlääkärille. Kissat olisi hyvä ruokkia erikseen toiselle energiapitoisempi ruoka ja toiselle tulisi ruokamäärä laskea tarkasti!

Re: Laiha ja lihava kissa

ViestiLähetetty: 12 Joulu 2012 11:49
Kirjoittaja johannamaria
Pirpana on käynyt kyllä lääkärissä. Eläinlääkäri sanoi, että ei mitään huolestuttavaa hammaskiven määrää. Huolestuttaa silti, kun ikenet selvästi ärtyneet.

Miten kerrostalokämpässä onnistuu ruokkia kissat erikseen? Ne on koko ajan yhdessä.

Re: Laiha ja lihava kissa

ViestiLähetetty: 27 Helmi 2013 12:16
Kirjoittaja ellur
Tästä juuri huomaa, kuinka yksilöitä kissat ovat,vaikka syövät samaa ruokaa voivat olla täysin eri kokoisia. Kissan aktiivisuudella on aika paljon merkitystä, millaista ravintoa vaaditaan..











______________________________________________________________________________
säilytyskalusteetvappulounas helsinkivalaisimet