Mainoksia

Eläilääkärin käytös

Eläilääkärin käytös

ViestiKirjoittaja Ellikisu » 05 Helmi 2011 23:39

Kävin Elli-kissan leikkauttamassa keskiviikkona ja mua kummastutti suuresti lääkärin käytös. annettuaan nukutuspiikin lääkäri viskasi kissan sammumaaan vessaan ja pisti oven kiinni. Koin tän aika rajuksi koska rakastan kissaani ja luulin että saisin silittää kissan uneen. Kun Elli oli unessa se laitettiin leikkauspöydälle selälleen retkottamaan pää hieman alaspäin ja jalat sidottiin levälleen kankaanpaloilla. Kissalle ei laitettu missään vaiheessa tippaa eikä happea annettu, leikkaus kesti puolisen tuntia ja maksoi 120 euroa. Elli heräsi välittömästi leikkauksen jälkeen. Onko ihan normaalia että sterilointi tehdään ilman tippaa ja happimaskia?
Ellikisu
 
Viestit: 1
Liittynyt: 05 Helmi 2011 23:28

Re: Eläilääkärin käytös

ViestiKirjoittaja sahrami » 07 Helmi 2011 09:41

Hei!

Ikävää että eläinlääkärikäynnistä jäi näin ikävä maku. Nukuttamistilanteessa olisi varmasti ollut suotavaa pitää sinut paremmin ajan tasalla siitä mitä tehdään ja miksi. Luulen kuitenkin, että eläinlääkärin tarkoitus on ollut vain siirtää kissa hiljaiseen ja rauhalliseen tilaan nukahtamaan, koska se nopeuttaa nukahtamista olettaen että kissa ei panikoidu siitä että joutuu yksin suljettuun tilaan. Sen sijaan kissaan koskeminen ja sille puhuminen voi vastaavasti hidastaa nukahtamista ja vaikuttaa unen syvyyteen. Kuvaamasi kissan sterilointitapa on myös aivan normaali ja hyväksyttävä varsinkin kuntapraktiikassa, missä vastaanoton varustelutaso ei yleensä ole yhtä korkea kuin isommilla klinikoilla.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40

Re: Eläilääkärin käytös

ViestiKirjoittaja MattiP » 09 Helmi 2014 11:10

Joskus kyseessä on väärinkäsitys. Kun kissaamme vietiin leikattavaksi ja nukutettiin
ihmettelin vain miksei kissa nukahda ja sulje silmiänsä. Lääkäri kuitenkin selitti,että kissat eivät nukutettaessa sulje silmiään.
kirjanpito laskutus hdistys
MattiP
 
Viestit: 2
Liittynyt: 09 Helmi 2014 10:22


Paluu Kissan terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa