Sivu 1/1

Kissa pissii

ViestiLähetetty: 25 Touko 2012 22:32
Kirjoittaja sol-
Kissani on ruvennut pissimään sisälle muutamia kertoja ilman mitään syytä. Kissa on 8kk sisäkissa, joka on pari viikkoa sitten leikattu. Kissa on oppinut käyttämään vessaa heti alusta lähtien, mutta nyt on jostain syystä pissinyt muutaman kerran omalle viltilleen. Mistä tämä voisi johtua?

Re: Kissa pissii

ViestiLähetetty: 26 Touko 2012 20:35
Kirjoittaja sahrami
Kissa voi pissiä vääriin paikkoihin mm. sen vuoksi, että se on kipeä tai että hiekkalaatikko, laatikon sijainti tai kissanhiekka ei satu miellyttämään sitä.

Re: Kissa pissii

ViestiLähetetty: 25 Kesä 2012 20:08
Kirjoittaja Luci
Itselläni on pari viikkoa sitten alkanut sama ongelma. Minulla on 2 kissaa, joten on vaikea sanoa kumpi niistä tekee tätä, vai ovatko molemmat "syyllisiä". Muutin kaksi kuukautta sitten uuteen asuntoon kissojeni kanssa, ja aluksi kävivät hyvin hiekkalaatikolla, joka on tuttu ja turvallinen, ja olen käyttänyt samaa hiekkamerkkiä jo pitkän aikaa. Kisuni oppivat jo pikkuvauvoina sisäsiisteiksi, joten ihmettelen mistä tämä muutos voi johtua. Uusimmat pissauspaikat ovat eteisen naulakon alle ja tiskialtaaseen, mutta myös hiekkalaatikolla käyvät. Voisiko uusi asunto olla kuitenkin tähän syynä, vai olisiko syytä tilata lääkäriaika molemmille? Kissat ovat sisäkissoja, leikkaamattomia 8kk ikäisiä narttuja.