Sivu 1/1

tytön mahaongelmat,pojan täysin karvaron alue korvien takana

ViestiLähetetty: 16 Syys 2011 09:36
Kirjoittaja Fabriaz
4½ vuotiaalla poikakanillani on täysin karvaton alue korvien takana, jossa normmalisti on sitä pehmeämpää karvaa. Alue ei punoita, mutta korvat hilseilevät hieman. Tyttökani kävi eläinlääkärissä eilen mahavaivojen takia. Voiko olla samaa vaivaa, vaikka poika syö normaalisti ja tyttö ei ole syönyt nyt 4 päivään (pakkosyöttöä). Tytöllä siis myös kaulan alueella karvat harventuneet ja punoittaa.

Re: täysin karvaron alue korvien takana

ViestiLähetetty: 16 Syys 2011 20:58
Kirjoittaja sahrami
Kannattaa ottaa uudelleen yhteyttä eläinlääkäriin iho-ongelmien takia ja kertoa että molemmilla kaneilla on oireita. Kyseessä voi olla esim. ulkoloistartunta, ja kanit ovat raapineet kutisevaa ihoa korvan tienoilla. Tyttökanin mahavaivat eivät välttämättä liity mitenkään iho-oireisiin.

Re: täysin karvaron alue korvien takana

ViestiLähetetty: 17 Syys 2011 07:57
Kirjoittaja Fabriaz
Otin juu heti yhteyttä eläinlääkäriin, joka neuvoi laittamaan samaa rasvaa molemmille ja seuraamaan tilannetta. Kanit eivät ole olleet kesällä ulkona, joten ei siitä ainakaan ole kyse etä olisivat sieltä jotain saaneet. Poika näyttää paremmalta, vaikka välillä näyttikin ettei ruoka maistu. Tyttö ollut nyt syömättä ja juomatta ke asti, eilen hieman papanoi ja löysää tullut hieman. Nyt ei auta muu kuin odotella, tytön maha kurisee edelleen lääkkeistä huolimatta ja hampaat narskuu :/