Sivu 1/1

hätä gerbiilistä

ViestiLähetetty: 05 Heinä 2012 22:22
Kirjoittaja Tuspujalaku
n. 2 vuotiaalla uros gerbiililläni tulee mahasta ulos ihan kuin punaisia suolia. olen todella huolissani lakusta. toivon että voisitte jotenkin auttaa. ei ole eläinlääkäri auki tähän aikaan illasta ja hätä on kova:(

Re: hätä gerbiilistä

ViestiLähetetty: 06 Heinä 2012 08:58
Kirjoittaja sahrami
Toivottavasti gerbiilisi on jo päässyt eläinlääkärin hoitoon, apua tällaisessa asiassa on mahdotonta antaa netin välityksellä. Ja päivystävä eläinlääkäri on kyllä auki kaikkina vuorokauden aikoina kaikilla alueilla.

Re: hätä gerbiilistä

ViestiLähetetty: 06 Heinä 2012 11:19
Kirjoittaja Tuspujalaku
sahrami kirjoitti:Toivottavasti gerbiilisi on jo päässyt eläinlääkärin hoitoon, apua tällaisessa asiassa on mahdotonta antaa netin välityksellä. Ja päivystävä eläinlääkäri on kyllä auki kaikkina vuorokauden aikoina kaikilla alueilla.

Soitin eläinlääkärille ja todennäköisesti lakulla on jokin kasvain tai sitten se on niin stressaantunut, että talirauhasiin on tullut sen takia patti, jota ei voida hoitaa. Eläinlääkäri käski seurata tilannetta ja viedä heti pieneläinklinikalle, jos lakun vointi huononee. On kyllä tosi reipas juoksee samanlai ko ennenki ja on pirteä. Toivotaan ettei vointi huonone.

Re: hätä gerbiilistä

ViestiLähetetty: 06 Heinä 2012 19:36
Kirjoittaja sahrami
Onnea matkaan

Re: hätä gerbiilistä

ViestiLähetetty: 09 Heinä 2012 12:11
Kirjoittaja Tuspujalaku
kiitos.