Mainoksia

Urospennun tipottelu ja kivekset... APUA!

Urospennun tipottelu ja kivekset... APUA!

ViestiKirjoittaja Mintsu » 25 Heinä 2009 09:00

Nyt tarvitaan todella neuvoja ja apua suureen ongelmaan.

Meillä on kohta 7 kk vanha uros Flätin-pentu (sileäkarvainen noutaja), joka on aivan ihana.Oppinut tottelemaan hyvin, sisäsiistiksi (paitsi tipottelu), tietää pihalla rajat ja on muutenkin todella kiltti.

Keväästä asti meillä on ollut SUURENA ongelmana tipottelu. Koira tipottelee pissatippoja ja on kokoaika mahastaan märkä ja lattialle jää aina märkä läntti kun on hetken aikaa maannut paikallaan. Haju on myös sen mukainen. Koiraa joudutaan pesemään jatkuvasti ja lattioita ja mattoja ja kaikkea missä on maannut/kulkenut.

Vietiin ensimmäisen kerran poika lääkäriin toukokuun lopussa ja saatiin sulfakuuri vaikka pissavljelyssä ei mitään vikaa näkynytkään.Tipottelu loppui ehkä pariksi viikoksi ja alkoi uudellen.
3 vkoa sitten varattiin taas aika lääkärille ja siellä sitten todettiin myös, että kummatkaan kivekset eivät ole laskeutuneet. Pissanäytteessä ei taaskaan mitään vikaa. Saatiin taas sulfakuuri joka ei auttanut yhtään millään lailla.

Nyt ongelma vain pahanee... tipottelu on lisääntynyt ja välillä tulee tippoja ihan solkenaan ja jopa lirautuksia.

Mistään "ilopissasta" ei ole kyse... vaan jatkuvasta valumisesta.

TÄmä ongelma on todella suuri ja vaikuttaa tietysti myös koiraan, koska ei saa olla vapaasti kotona. Samoin hajuhaitta koirassa on todella inhottava eikä sitä viitsi edes ottaa mukaan mihinkään muualle kuin ulos.

Osaako kukaan auttaa asiassa? Tai paremminkin kuka osaa auttaa asiassa jos lääkäritkään eivät tiedä mitä tehdä??
Todella epätoivoista.
Mintsu
 
Viestit: 1
Liittynyt: 25 Heinä 2009 07:53

Re: Urospennun tipottelu ja kivekset... APUA!

ViestiKirjoittaja tuijas » 28 Heinä 2009 09:34

Joillain koirilla voi olla synnynnäinen vika virtsanjohtimissa eli saattavat olla ikään kuin väärässä osoitteessa suhteessa rakkoon. Ektooppinen ureter voidaan poissulkea esim. varjoainekuvauksin. Tämä on tietysti harvinaisempaa kuin pissatulehdukset, jotka pennuilla ovat tavallisia.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Koiranpennut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron