Mainoksia

Silmien punoitus

Silmien punoitus

ViestiKirjoittaja ate » 02 Joulu 2009 13:51

Westie pennullamme ~7 kk on silmän ympärykset vaaleanpunaisehkot. Kun käytiin poistattamassa eläinlääkärillä kulmahampaita kysyimme asiasta lääkäriltä ja hän ei ollut moksiskaan, tää on kuulemma vaan rodun ominaispiirre (tuntui kyllä tosi kiireiseltä eikä kauhean kiinnostuneelta)... Hauva ei minusta hankaa silmiä eli eivät tunnu kutisevan. Rähmää poistan ~ 3 x päivässä. Eli voiko tämä tosiaan olla normaalia rodulle ominaista vai pitäisikö yrittää vielä saada eläinlääkäri kiinnostumaan asiasta ja varata aika?

Sitten vielä hauva nuoleskelee etutassujaan ja nekin vähän näyttää punertavalta, siis karvat ei iho. Joudutaan pesemään kyllä ~3 x päivässä näillä keleillä. Rasvaamme etutassuja iltaisin. Mistä tallainen voi johtua ja mitä tehdä?
ate
 
Viestit: 11
Liittynyt: 02 Joulu 2009 13:41

Re: Silmien punoitus

ViestiKirjoittaja tuijas » 05 Joulu 2009 11:10

Hei westie on rotu, jolla on paljon allergioita. Allergiat voivat ilmetä silmien sidekalvon tulehduksena tai tassutulehduksena. Voitte varata uuden ajan eläinlääkärille. Kun varaatte aikaa eläinlääkärillenne, muistakaa mainita kaikista lemmikin vaivoista (myös rokotuskäynnillä), jotta lemmikinne hoitoa varten osataan varata riittävä määrä aikaa.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Koiranpennut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa