Mainoksia

ongelma astumisessa

ongelma astumisessa

ViestiKirjoittaja lilliliini » 05 Heinä 2011 20:31

Meillä olisi astutus meneillään näinä päivinä mutta uroksella on vaikeuksia osua oikeaan paikkaan enkä tiedä miten sitä auttaisin. Narttu seisoo nätisti paikallaan ja uros yrittää kovasti mutta lykkii liian alas. Uros nousee kuitenkin pois selästä jos menen häntä auttamaan. Parhaat päivät menossa ja pelkään ettei uros itsestään onnistu. Osaako joku neuvoa?
lilliliini
 
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Heinä 2011 20:26

Re: ongelma astumisessa

ViestiKirjoittaja suviriiri » 15 Heinä 2011 15:02

Ilmeisesti uroksesi on vielä kokematon astumisessa?

Yksi juttu tietysti voi olla se, että sen penis ei ole tarpeeksi jäykistynyt vaan heiluu minne sattuu ja sojottaa alaspäin.

Onko sen penis kokonaan putkahtanut esinahasta ulos, vai onko vain peniksen kärki esillä? Astuminen onnistuu parhaiten, kun uroksen penis on alkulykkimisessä osittain esinahan piilossa ja lykkimisen aikana paljastuu kokonaan esille ja jää nalkkiin. Poisvedettäessä sen penis on yleensä niin turvosissa, ettei mene heti takaisin piiloon.

Kokeilepa lähestyä urosta varovaisesti takaapäin ja ohjaa kädelläsi sen penis oikeaan kohtaan, ja jos mahdollista vedä esinahka pois päältä, kun sen penis on sisässä. Yleensä kokemattomat urokset tekevät juuri kuvailemiasi pika-astumisyrityksiä hätäisesti.
suviriiri
 
Viestit: 1
Liittynyt: 15 Heinä 2011 14:48


Paluu Koiran lisääntyminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa