Mainoksia

vahinkopennut(ko?)

vahinkopennut(ko?)

ViestiKirjoittaja voi hitto » 22 Maalis 2013 12:34

Kävi niin onnettomasti että kaksi narttuani aloittivat juoksut ihan huomaamatta, vasta ihan lopussa huomasin että on juoksu päällä. Vieraita koiria ei pihassa näkynyt, mutta nartut olivat työpäivät omassa tarhassaan..

Nyt pelottaa, ja pelkään pahaa, molemmat ovat ehkä tiinenä. Nyt mahdollisesti 3. tai 4. viikko. Pentuja en todellakaan halua! mitkä on vaihtoehdot vai pitääkö vaan alkaa valmistautua siihen että kuukauden kuluttua mulla on mahdollisesti 30 koiranpentua kotia vailla!?

Nisät ovat kohollaan molemmilla ja ruokahalu on pohjaton.. Viimeviikola molemmat madotettu Drontal Comp. Fortella.. pakkaussesoteessa mainitaan ettei saa käyttää tiineyden kahdella ensimmäisellä kolmanneksella.
voi hitto
 
Viestit: 1
Liittynyt: 22 Maalis 2013 12:26

Re: vahinkopennut(ko?)

ViestiKirjoittaja sahrami » 22 Maalis 2013 20:09

Nyt kannattaa ensin varmistaa, ovatko nartut todella tiineitä. Se onnistuu eläinlääkärissä joko ultraääni- tai röntgentutkimuksella. Mikäli ne ovat tiineitä, pennut on vielä tässä vaiheessa mahdollista abortoida.

Drontal Comp Firtea ei saa käyttää tiineyden ensimmäisillä kahdella kolmanneksella kosta valmistetta ei ole tutkittu siinä vaiheessa tiineyttä olevilla nartuilla. Ei siis tiedetä, voiko valmisteesta olla haittaa, mutta toisaalta ei myöskään tiedetä että siitä olisi ollut haittaa sikiöille tai tiineydelle.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Koiran lisääntyminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa