Mainoksia

Juoksun poisjäänti

Juoksun poisjäänti

ViestiKirjoittaja diibadaaba » 01 Elo 2010 23:24

Hei!
Onko kokemuksia nartun juoksun väliin jäämisestä, onko normaalia? Tai voiko juoksu olla ns. huomaamaton?
diibadaaba
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Elo 2010 23:19

Re: Juoksun poisjäänti

ViestiKirjoittaja HK_Siekkinen » 29 Joulu 2010 20:07

Tähän kaipaisin minäkin vastausta.. Narttu täytti juuri 2-vuotta ja kaksi aikaisempaa juoksua on tulleet puolen vuoden välein samaan aikaan toisen nartun kanssa. Nyt olen odottanut juoksua monta kuukautta, eikä sitä ole tullut. Koira on lihonut melko reippaasti, vaikkei syytä oikein ole keksitty. En usko että se olisi kantava, koska juoksua ei ole tosiaan ainakaan silmällä havaittu ja meillä ei asu uroksia, eikä koira ole vahtimatta ollut missään. Meille tuli pari kuukautta sitten pentukoira taloon, joten en tiedä onko sillä vaikutusta asiaan.. Syö vähiten koko koirakatraasta ja liikkuu normaalisti. Kääpiökoira siis kyseessä. Normaali paino ollut n. 5kg ja joku aika sitten punnitessa 6,4kg. Noin viikko sitten painoa oli vielä 6kg..
HK_Siekkinen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 29 Joulu 2010 19:59

Re: Juoksun poisjäänti

ViestiKirjoittaja Samm » 07 Huhti 2011 10:24

Meidän 10v nartulla on juoksujen väliajat vaihdelleet kyllä runsaasti, nuorempana tuli 1v 2kk välillä pari kertaa, sitten astutettiin epäonnistuneesti. Juoksuilla oli sen jäljestä varmaan pari vuotta taukoa, ja sitten nyt oli 2010 syksyllä ja pari viikkoa sitten alkoivat taas (eli noin puoli vuotta oli väliä). Pahojakin valeraskauksia on nartulla ollut välissä, viimeksi tuli viime kesänä maitoa nisistä ihan valumalla.

Että kyllä se vaihtelu on normaalia, elä turhaan vielä huolehdi jos ei isompia huolenaiheita ole. Jos olet pahasti huolissasi niin käytä eläinlääkärillä terveystarkastuksessa. :) Voipi tosiaan olla että nartulla on vielä jonkin asteen valeraskaus jos lihoo.
Samm
 
Viestit: 3
Liittynyt: 07 Huhti 2011 10:02


Paluu Koiran lisääntyminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa