Mainoksia

Jalka naksuu

Jalka naksuu

ViestiKirjoittaja Steba » 20 Helmi 2011 11:58

Minulla on n. 7kk:n ikäinen nuori koira, jonka ilmeisesti takajalka/-jalat on alkanut naksumaan. En siis ole täysin vielä paikallistanut naksumisen lähdettä, mutta lähes varma olen siitä että naksuminen kuuluu takajaloista.

Koiraa naksuminen ei vaivaa mitenkään. Liikkuu todella paljon ja ihan normaalisti. Irti ollessaan ravaa tai laukkaa, ja mielestäni kaikki liikkeet ovat täysin puhtaita. Hihnassa ollessaan taas joko ravaa tai kävelee muuten normaalisti. Oma vauhti ei ihan riitä siihen että koira ravaisi koko lenkin ajan ;)

Ikinä koira ei ole metriäkään ontunut, vaikka olisi juossut koko päivän, eikä levon jälkeen ole mitenkään erityisen jäykkä.

Voisiko tämä naksuminen johtua koira kasvamisesta? Sillä tuntui kasvu pysähtyvän n. kuukausi sitten, mutta nyt kuitenkin viimeisen kuukauden aikana on kasvanut n. 3-4cm.

Koiralla ilmeni myös muutama kuukausi sitten jalkojen naksumista, mutta nyt on mennyt pari kuukautta täysin ilman minkäänlaista naksumista. Silloin ajattelin että se johtui koiran kasvusta, sillä juuri niihin aikoihin koira kasvoi ihan hirvittävää vauhtia.
Steba
 
Viestit: 1
Liittynyt: 20 Helmi 2011 11:51

Re: Jalka naksuu

ViestiKirjoittaja sophy » 23 Helmi 2011 20:03

sophy
 
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Tammi 2010 21:58


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa