Mainoksia

Hengitysongelmia

Hengitysongelmia

ViestiKirjoittaja Susan » 10 Maalis 2011 20:39

Onko kenelläkään kokemusta hengitysvaikeuksista ?
Kyseessä ei ole ns reverse sneezing kohtaus.
Eli, 12,5 vuotias Labukka uros alkoi yhtäkkiä ulkona krohisemaan ja hengitys vinkumaan tammi-helmikuun vaihteessa. Ensin lääkäri määräsi antibioottia 3.2, viikon syötiin sitä, ei auttanut.
Mentiin toiselle lääkärille joka kuvasi keuhkot, kurkun ja sydämen, kaikki ok.
Koira sai astmalääkkeen (Retafyllin), viikon syömisen jälkeen annos tuplattiin (2 tabletti aamuin illoin) koska ei sanottavaa tehoa.
Viikon Retafyllinin lisäämisen jälkeen lisättiin kortisooni 2 tablettiin päivässä (aiemmin jo syönyt nivelten vuoksi kortisoonia).
Edelleen krohisee ja kuuluu ikäänkuin "itkuääni" hengittäessä. Välillä vaikutti jo paremmalta, mutta nyt taas muutaman päivän vaikuttanut hengitys ahdistavan enemmän.
Tätä tapahtui tähän asti vain ulkona ollessa, eikä aamu-ulkoilulla ollenkaan, vain päivällä ja illalla, nyt kuitenkin kahtena iltana on kotonakin läähätellyt vähän illalla, ja parina aamuna ollut krohinoita.
Pari vk sitten saimme Flixotide astamalääkkeen jota pitäisi hengitellä sellaisen maskin kautta 2 kertaa päivässä, mutta siitä ei tule yhtään mitään, en saa pidettyä sitä törpööttiä koiran kuonossa ja koiraa paikallaan niin että hengittelisi sitä sumutetta 5 kertaa.

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia ja mitkä hoidot ovat auttaneet parhaiten?
Susan
 
Viestit: 1
Liittynyt: 10 Maalis 2011 20:29

Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa