Mainoksia

Paniikkikohtaukset

Paniikkikohtaukset

ViestiKirjoittaja Rosita » 16 Huhti 2011 19:21

Sekarotuisella 7kk vanhalla koirallani on ollut ihan pienestä asti kammoja tiettyjä asioita kohtaan. Jostain syystä kammoista on alkanut nyt tulla jonkinlaisia paniikkikohtauksia. Esimerkiksi kynsien leikkaaminen ei onnistu ollenkaan. Koira joutuu ihan totaaliseen stressi tilaan ja juoksee iso ympyrää eikä anna kiinni kun näkee kynsisakset. Pelkkä tassuista kiinni pitäminen on melko vaikeaa vaikka aikeena ei olisikaan kynsien leikkaaminen tai muukaan toimenpide.
Toinen huolenaihe on suljetussa huoneessa oleminen. Se alkaa huutamaan ja raapimaan ovea heti kun ovi suljetaan vaikka se ei joutuisikaan jäämään yksin huoneeseen ja äänestä kuulee kuin sillä olisi jokin hätänä.

Nyt on tullut myös raju kuolaaminen, varsinkin kun kaverin koira oli meillä kylässä. Koirat viihtyivät keskenään hyvin ja tulivat toimeen, mutta ulkona varsinkin tajuttomasti kuolasi. Koirat kyllä juoksivat todella paljon, mutta onko sillä merkitystä? Ei se yleensä raskaastakaan liikunnasta ja kovasta juoksemisesta niin ala kuolaamaan. Pelottaa vain että tässä olisi jotain vakavampaa taustalla, vai onko kyseessä pelkkä stressaaminen ja yksin jäämisen pelko?

~Rosita
Rosita
 
Viestit: 1
Liittynyt: 16 Huhti 2011 19:08

Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa