Mainoksia

KK Kettuterrieriuros vaisuna...

KK Kettuterrieriuros vaisuna...

ViestiKirjoittaja Tuuba » 31 Loka 2011 21:26

Hei!
Olohuoneessamme makaa 9 -vuotias tähän asti terve kuin pukki, leikattu uros KK-Kettuterrieri. Jeppe on ollut normaalisti erittäin eloisa ja hellyydenkipeä. Yleensä aina änkeämässä syliin ja kaipaa rapsutusta. Perusrauhallinen mutta leikkiin haastaessa innokas.
Nyt tässä viikon mittaan on alkanut lähinnä olla omissa oloissaan ja nukkua. Kuumetta ei tuntuisi olevan, tosin kunnolla ei ole mitattu. Kuono on kuiva ja silmät vähän rääppäävät (kuten normaalistikkin pitkän karvan aikana). Ruoka maistuu aina ja kulkee kyllä mukana. Ulkona kävelee normaalisti, mutta aivastelee ja ikäänkuin "astmailee", eli alkaa hetken pihallaolon jälkeen kävelessään puuskuttaa ihan kuin yrittäisi oksentaa, muttei kuitenkaan oksenna. Tämä rauhoittuu heti sisälle mentäessä. Virtsa on normaalin väristä, samaten uloste on kiinteää ja määrällisesti normaalia. Koira on mahdollisesti allerginen naudalle ja vehnälle, huomioitu ruokavaliossa.
Nytkin makoilee tuossa pehmeällä matolla silmät kiinni. Ei tule syliin vaikka kutsuu. Kuitenkin nukkumaan mentäessä seuraa makkariin ja käpertyy omaan koppaansa.
Hengitys haisee yhtä pahalle kuin yleensäkin, ei poikkeavuutta. Iho/turkkikaan ei haise yhtään pahalta. Häntä on alhaalla rennosti mutta ei koipien välissä. Ikään kuin "yrittää näyttää normaalilta" mutta kuitenkin on oudon rauhallinen ja vaisu.

Onkohan tämä vaan jotain normaalia "syysmasennusta" vai pitäisikö lähteä näyttämään lääkärille?
Tuuba
 
Viestit: 1
Liittynyt: 31 Loka 2011 21:15

Re: KK Kettuterrieriuros vaisuna...

ViestiKirjoittaja sahrami » 31 Loka 2011 22:07

Kannattaa käydä eläinlääkärillä.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40

Re: KK Kettuterrieriuros vaisuna...

ViestiKirjoittaja tuijas » 04 Marras 2011 06:24

samaa mieltä eli eläinlääkäriin
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa