Mainoksia

koira "ynisee" ja tärisee..

koira "ynisee" ja tärisee..

ViestiKirjoittaja raappis » 09 Helmi 2012 17:25

5-vuotias leikattu narttukoira alkoi muutama päivä sitten täristä, ja pitää hiljaista "yninää". Aikaisemmin hyvin sosiaalinen ja "esillä oleva"-tyyppi muuttui samalla apaattiseksi ja vetäytyneeksi.
Käytin sen lääkärissä, palpoiden ja tunnustellen ei löytynyt vikaa.
Koira on ahne, ja syö nytkin hyvin (tosin ei entiseen tapaan tule odottelemaan ruokaa..), juo myös entiseen tapaan. Pissaa ja kakkaa on tullut, ainoa epänormaali tässä on suuret pissat sisällä toissa yönä.
Ulkonakin käytös on hyvin apaattista, istuu vain korvat luimussa paikallaan (ulkoilee siis aidatulla pihalla toisen koiramme kanssa).
Eli, koira on apaattinen, tärisevä ja pitää tuota hiljaista ääntä ja sen olotila näyttää jotenkin vaikealta. Lämpö 37,5, hieman alhaisempi kuin sen normilämpö. Mielestäni sen vatsa myös pullottaa jotenkin aikaisempaa enemmän, on kuitenkin pehmeä (mutta ikäänkuin tämä koiran ääni voimistuisi vatsaa silitettäessä). Mitään röyhtäilyjä jne. ei ole.
Rimadyl ei ole helpottanut oloa. Uusi soitto lääkärille ei tuottanut lisäapua. Mitä teen? Missä voisi olla vika?
raappis
 
Viestit: 1
Liittynyt: 09 Helmi 2012 17:12

Re: koira "ynisee" ja tärisee..

ViestiKirjoittaja talviale » 27 Helmi 2012 14:08

En osaa vastata sinulle, mutta lisäisin että meillä on sama tilanne 3 v. leikatulla nartulla. Ynisee ja nyt tuli pari tippaa kirkasta verta. Pari päivää on myös loikonut normaalia enemmän. Voi kumpa joku osaisi vähän vinkata mitä pitäisi tehdä. Ulos mentäessä "hieroo" korviaan lumeen, mutta ei arista korvia, kun putsaan niitä.
talviale
 
Viestit: 3
Liittynyt: 27 Helmi 2012 14:01

Re: koira "ynisee" ja tärisee..

ViestiKirjoittaja sahrami » 27 Helmi 2012 14:14

Netin välityksellä on mahdotonta lähteä arvailemaan, missä lienee vika, mutta molemmat tapaukset kuulostavat siltä, että tarvitsevat elänlääkärin tutkimuksia ja hoitoa niiden mukaisesti.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa