Mainoksia

kutinaa

kutinaa

ViestiKirjoittaja TeijaL » 01 Joulu 2008 20:23

omistan 2,5v sakemanni nartun, koiraa ei ole kuvattu. kokoikänsä se on kutissut enemmän ja vähemmän, ajoittan kaluaa häntänsä karvattomaksi ja iho mätii, nuolee ja kirputtaa myös etujalkojaan, ei siis tassuja vaan jalkoja. ja koko kroppaa kirputtaa ja raapii lähes jatkuvasti kun on hereillä, ellei sitten vaella hermostuneena läähättäen ympäri asuntoa. autooon ja sieltä pois hyppää mielellään, portaat kulkee ihan normaalisti, kävellessä peitsaa mutta liikkuu reippaasti ontumatta. oksentelee melkein joka toinen viikko, vatsa ei ole sekaisin.
on alkanut olemaan myös todella ärtynyt, ei siedä vieraita ihmisiä eikä koiria vaan menee päälle miettimättä. omia lapsia kohtaan alkanut myös olemaan arvaamaton, menee lähelle ja jos lapsi horjahtaa koiraa päin niin näykkäisee todella ikävästi, ei väistä ei poistu vaan menee itse näihin tilanteisiin.
mikäköhän ihme sillä mahtaa olla....??
TeijaL
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Joulu 2008 20:08

Re: kutinaa

ViestiKirjoittaja tuijas » 07 Joulu 2008 11:36

Hei, oksentelu ja iho-oireet voivat johtua esimerkiksi allergiasta. Myös muut syyt kuten ulkoloiset ovat mahdollisia. Koiralla on käytöshäiriötä, koska ei siedä lapsia. Tämä voi johtua esimerkiksi kipeästä ihosta ja koira voi pelätä lapsen kosketusta. Koiran iho tulisi hoitaa kuntoon, varatkaa aika eläinlääkärille. Varmaan myös lonkkien kunto mietityttää, koska koiraa ei ole kuvattu. Voit varovasti vetää takajalkaa suorana taaksepäin. Mikäli on lonkkaviasta aiheutuvia nivelkipuja, osoittaa koira kivun vinkaisemalla. Koirille on reseptillä koiran omia kipulääkkeitä.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21

Re: kutinaa

ViestiKirjoittaja jkl » 22 Joulu 2008 19:45

selvästi kipuilee, eutanasia voisi olla kohdallaan ennenkuin menee siihen tilanteeseen että nappaa lasta vaarallisesti (noita napsimisia ei sais ikinä antaa tapahtua muutenkaan, varsinkaan jos on jo tiedossa...)
jkl
 
Viestit: 2
Liittynyt: 22 Joulu 2008 19:35

Re: kutinaa

ViestiKirjoittaja tuijas » 23 Joulu 2008 11:04

Voi yrittää myös sijoittaa toisenlaiseen kotiin, jossa ei saa olla lapsia. Tietysti lisäksi ongelmakoirakouluttajaan yhteys uudessa kodissa. Myös eutanasia tulee kyseeseen, jos toista kotia ei löydy. Lapset ovat etusijalla. Riskiä ei kannata ottaa.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron