Mainoksia

Selkäkipu kohtaus

Selkäkipu kohtaus

ViestiKirjoittaja Tatika » 07 Kesä 2012 09:40

Chiuhuahuolla (2,5w) on juuri todettu selkäkipuja, joita pitkään luultiin masukivuiksi.
Onko mitään, mitä kotikonstein voisi helpottaa koiran oloa, kipukohtauksien aikana, muuta kun syykyttää (lääkäri ei ole vielä tarkemmin uttkinut koiraa, se tulee myöhemmin, jos kivut jatkuu kortisonirokotteen jälkeenkin).
Kipujen ajan: koira hakeutuu syliin ja roikkuu mussa kiinni koko ajan. Ei syö, ei jua. Ulkona ei ota askeltakaan, eikä edes suostu haistelemaan mitään, asioiden tekemisestä nyt puhumattakaan (ellei satu olemana super kova hätä). Vain ja ainoastan sylissä hyvä.
Ei itke, mutta jos ei ole sylissä huokailee dramaattisesti ja änkee ihme paikkoihin (pienimpiin mahdollisiin koloihin turvaan).
Kohtaukset alkoi jo yli vuosi sitten, mutta tulivat harvakseltaan, nyt kipukohtauksia tulee usein. Kohtauksien kanssa koia on melkein mahdoton, kun koko ajan pitäisi pitää sylissä...ja kohtaukset kestää 4-14 tuntia...joten koko ajan syykyttäminen ei tietnekään ole mahdollista mitenkään.
Tatika
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07 Kesä 2012 09:29

Re: Selkäkipu kohtaus

ViestiKirjoittaja tuijas » 27 Elo 2012 12:10

Tässä lienee paikka tarkemmille jatkotutkimuksille, näillä tiedoilla ei voi päätellä kipukohtauksen syytä tai mitään kotikonsteja. Kipukohtaukset tulee aina tutkia tarkasti yleistutkimus, mahdollisesti verinäytteet, virtsanäyte, tarvittaessa röntgenkuvaus +/- ultraäänitutkimus.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa