Mainoksia

Keuhkokasvaimien oireet koiralla

Keuhkokasvaimien oireet koiralla

ViestiKirjoittaja susan miiro » 20 Kesä 2012 21:35

Eli olisin todella kiinnostunut kuulemaan minkälaisia oireita ko. syöpä koirassa aiheuttaa? Oma koira alkoi yskimään helmikuun alussa. Yskä on kuivaa ja satunnaista. Ei siis liity erityisestri mihinkään tilanteeseen. Koira on pirteä, iloinen oma itsensä. Koirani on 4-vuotias leikattu bordercollie narttu.
Saatiin lähete YES'iin. Koira ultrattiin ja otettiin rtg-kuvat rintaontelosta. Myös verikokeet otettiin. Niissä ei näkynyt mitään erityistä. Rintaontelokuvissa näky keuhkoissai oikean puoleisessa graniaalilohkossa (en ole varma näistä nimistä) piäntä muutosta. YES'llä oleva ell. sanoi että viittaa jonkin laiseen pitkittyneeseen tulehdukseen. Koirani keuhkot tähystetään vasta elokuussa kesälomista johtuen ja samalla otetaan huuhtelunäyte.
Nyt on ruvennut huoli painamaan, että voiko tuo muutos mahdollisesti olla keuhkoissa oleva kasvain? Ainoa eipäly joka on ilmaan heitetty on eosinofiilinen keuhko sairaus. Tämä tosin sanottiin, ennen ko. kuvien näkemistä. Voiko tuo pieni muutos kertoa eosinofiiliasta? Vai mistä mahdollisesti on kyse?
susan miiro
 
Viestit: 1
Liittynyt: 20 Kesä 2012 21:15

Re: Keuhkokasvaimien oireet koiralla

ViestiKirjoittaja tuijas » 27 Elo 2012 12:02

Neuvoisin olemaan yhteydessä hoitaneeseen eläinlääkäriin mahdollisten diagnoosivaihtoehtojen osalta.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron