Sivu 1/1

Koiran epänormaali sikeä nukkuminen

ViestiLähetetty: 29 Kesä 2012 12:31
Kirjoittaja celcis
Omistan 12-vuotiaan Kleinspitzin. Koira on normaalisti edelleen aktiivinen ja tulee ovelle vastaan, kun tulen kotiin. Hyppii, nuolee ja heiluttää häntäänsä. Viimeksi kuitenkin kotiin tullessani koira nukkui eikä herännyt, vaikka menin vierelle ja kosketin koiraa. Lopulta jouduin ravistelemaan koiraa useamman kerran ennen kuin se virkosi. Hetken jo tosissani uskoin koiran kuolleen. Nukkuessa koiran silmät olivat aavistuksen raollaan, mutta raosta näkyi vain silmän valkuaista. Herätessä koira oli kuitenkin aivan normaali. Haukkui, hyppi ja heilutti häntäänsä, minkä vuoksi en lähtenytkään viemään koiraa heti eläinlääkäriin.

Tällaista ei ole ennen tapahtunut. Koiran kuulo on kyllä selvästi heikentynyt, koska monesti se ei ole valmiina ovella vastassa, kun tulen, mutta huomatessaan minut, juoksee kyllä samantien ovelle. Pitäisikö tapahtuneesta huolestua vai laittaa tilanne vanhuuden sekä väsymyksen piikkiin?

Re: Koiran epänormaali sikeä nukkuminen

ViestiLähetetty: 02 Heinä 2012 18:10
Kirjoittaja Hemppis
Moi, en ole alan asiantuntija, mutta mä kyllä käyttäisin sitä lääkärissä tai ainakin kannattaa soittaa ja kysyä, mitä se vois olla. Ihan jo siksikin, kun koiralla on jo ikää noinkin paljon.