Mainoksia

Koiralla patti peräaukon suulla

Koiralla patti peräaukon suulla

ViestiKirjoittaja jaana.sinervo » 13 Joulu 2008 00:00

Huomasimme juuri alle 5-kuukautisella bernin pennullamme ison punertavan patin peräaukon suulla. Patti ei ole kosketusarka eikä koira ole laahannut peräpäätään. Patti on pehmeähkö.Mikä voisi olla kyseessä?Kasvainko?Voiko se ilmaantua niin äkkiä ja näin nuorella koiralla?
jaana.sinervo
 

Re: Koiralla patti peräaukon suulla

ViestiKirjoittaja labbis » 13 Joulu 2008 17:57

Itsellä kävi kerran niin että noin 6-viikkoisella pennulla peräsuoli hiukan pullistui ulos noin puoli senttiä oli tulipunainen ja pelästyin kovin. Se pehmeni kun se
sormella painettiin takaisin ja haudottiin kylmällä "jääpala pyhkeen sisään " ja sillä painettiin. En tiedä jos teidän ongelma voisi olla sama. Vaiva meni meillä ohi kun pentu kasvoi. Kesti ehkä viikon-kaksi. Suoli oli hiukka liian pitkä vissiin kun tuli helposti ulos eikä mennyt sisään kun painamalla takaisin.
Ehkä joku eläinlääkäri vastaa sinulle paremmin....mikä teidän vaiva voisi olla. Hiukka kuullosti samalle kun meillä silloin.
labbis
 
Viestit: 19
Liittynyt: 09 Joulu 2008 10:31

Re: Koiralla patti peräaukon suulla

ViestiKirjoittaja tuijas » 13 Joulu 2008 19:36

Voi olla peräaukon pullistumista, mutta joskus alueella adenoomakasvaimia, jotka ovat yleisempiä vähän iäkkäämmillä. Näyttäisin rokotusten yhteydessä, jos ette ole vielä 4 kk rokotuksia ehtinyt ottamaan, muuten varaisin ajan terveystarkastukseen varmuuden vuoksi.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa