Mainoksia

Mitä korvien kanssa?

Mitä korvien kanssa?

ViestiKirjoittaja kitz » 05 Heinä 2013 22:15

Tämä on nyt ollut jo useamman kuukauden jatkuva juttu, mutta nyt on tultu siihen pisteeseen etten tiedä enää mitä pitäisi tehdä.

Koiralla kutiaa siis korvat, ne ovat myös likaiset. Hiivatulehdusta siellä varmaan ei ole, sillä koiralla on ollut useamman kerran se ja sen huomaa aina siitä kun kävelee pää kallellaan kaikkialle.

Viimeisemmän kerran sitä hoidettuani sain korva litkun jonka pitäisi auttaa hiivan liika kasvuun, ja ongelmani onkin seuraava.

Korvalitkulla saisin pidettyä korvia puhtaampina, ja ehkä se helpottaisi siten kutinaankin (?), mutta koira ei tiedä mitään kauheampaa kuin korvalitkun korvaan kaataminen ja sen reagointi siihen on vaan pahentunut.

Koira tärisee häntä koipien välissä, hengitys tihentyy ja voimistuu, se pärskii ja nuoleskelee huuliian, saattaa jopa läähättää ja ravistelee päätään kuin sekopuoli, tässä tilanteessa ei myöskään suostu syömään ruokaa että palkkioksi antaisi. Tilanne rauhoittuu vähän ajan kuluttua jos sen käärii vilttiin ja ottaa syliin mutta toisin sanoen se käyttäytyy kun olisin juuri pieksenyt sen tms., joten ei tee kyllä mitään hyvää koira-omistaja väliselle suhteelle,
mutta voiko korvia jättää putsaamattakaan?
kitz
 
Viestit: 2
Liittynyt: 24 Loka 2012 14:55

Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa