Mainoksia

14v. kultainennoutaja

14v. kultainennoutaja

ViestiKirjoittaja ronkaja » 19 Heinä 2013 13:16

Hei,

koiralla todettiin kuivasilmäisyys toisessa silmässä ja saimme tippoja jotka eivät auttaneet, nyt n.50% sarveiskalvosta kadonnut, suositeltiin leikkausta joka tietty on ainoa vaihtoehto. Saimme viime käynnillä myös antibiootteja ja särkylääkkeitä( tulehdus, keskushermostoon vaikuttavia). Silmä oli koiralla tosi kipeä. Nyt aamulla rähmiminen loppunut ja silmä muuten normalisoitunut paitsi sarveiskalvon osalta.

Ovatko antibiootit auttaneet? Se pistää miettimään olisiko silmä voitu pelastaa antibiooteilla? Mutta tilanne on mikä on. Onko vahingollista antaa silmän olla tälläisenään jos kipuja ei ole?

Lisäksi verikokeissa joitakin arvoja korkealla: TP 90g/L, GLOB 61 g/L, ALT 156 U/L, ALKP 609 U/L. Onko koiralla sisäelinongelma vai mistä nämä ehkä voisivat johtua. Koira ulostaa kaiken löysänä, ainoastaan kuivamuona saa aikaan kiinteän ulosteen.
Emme haluaisi leikkausta näin iäkkäälle koiralle, koira on muuten pirteä ikäisekseen tällä hetkellä.
ronkaja
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19 Heinä 2013 13:03

Re: 14v. kultainennoutaja

ViestiKirjoittaja sahrami » 19 Heinä 2013 14:39

Antibiootti ei paranna koiran kuivasilmäisyyttä. Sen sijaan kuivasilmäisyydestä kärsivät koirat ovat tavallista alttiimpia saamaan silmätulehduksia, ja niihin antibiootti auttaa.

Kehoitan kuuntelemaan leikkauspäätöstä tehdessä hoitavan lääkärin suosituksia. Tosiasia kuitenkin on että silmä, jonka sarveiskalvo on ohentunut, on normaalia herkempi puhkeamaan, ja toisaalta, on mahdollista että sarveiskalvo ohenee jatkuvasti lisää.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron