Mainoksia

Mikä vika öisin ?

Mikä vika öisin ?

ViestiKirjoittaja Peggy » 01 Maalis 2009 13:18

Meidän 12 vuotta vanha sekarotu on saannut hepulin. Päivät se on aivan "normaali" nukkuu aika paljon ,mutta kun tulee yö niin se "kaivautuu" ovien taakse ja yrittää kaapeihin sisään. Olen yritänyt pitää valoa päällä öisin , ajattelin josko se olis ruvenut pelkäämään pimeyttä . Ei auttanut !
Se kävelee ympäriinsä ja läähättää ja raapii ovia. Jos joku on valveilla sen kanssa niin se on ihan rauhallinen mutta meeppäs nukkumaan niin se heti alkaa hakemaan "turvapaikka"!
Mitäs meidän vanhukselle on oikein tapahtunut ? Yöt rupevat olemaan tosi rauhattomia ja sitä ei kohta enään jaksa olla ymmärtäväinen.
Peggy
 
Viestit: 1
Liittynyt: 28 Helmi 2009 18:38

Re: Mikä vika öisin ?

ViestiKirjoittaja tuijas » 03 Maalis 2009 11:15

Vanhuskoirilla voi olla dementiaa niin kuin ihmisilläkin, silloin käytös voi muuttua omituiseksi ja tarpeetkin voidaan tehdä väärään paikkaan. Toisaalta koirasi tulisi viedä eläinlääkäriin, jotta voidaan sulkea muut sairaudet pois. Jos koirasi esimerkiksi juo normaalia enemmän, voi sillä olla pissahätä ja siitä johtuvaa läähättelyä. Nämä ovat vain esimerkkejä, vie siis koirasi eläinlääkäriin diagnoosin saamiseksi.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa