Mainoksia

Oksentelua ja outoutta

Oksentelua ja outoutta

ViestiKirjoittaja Anskutti » 13 Maalis 2009 11:20

Hei!
Mulla on n.1v uroskoira, papillonin ja shih tzun risteytys. Toissapäivänä koira alkoi olla vähän kummallinen, se vain nukkui ja nukkui. Yleensä koira on todella pirteä ja vilkas, mutta se vain nukkui.
Eilen se sitten heräsi ihan pirteänä ja kävi pihalla, ja kun kävin itse asioilla kaupungilla niin takaisin tullessani koira oksensi kerran. Ajattelin sen johtuneen liiasta pomppimisesta kun oli niin innoissaan takaisin tulostani. Mutta tunnin päästä koira oksensi jälleen. Ja iltaan mennessä koira oli oksentanut ainakin 6 kertaa isoja annoksia.
Sitten se alkoi käyttäytyä kummallisesti. Haukkui vaikkei ollut mitään syytä haukkua, käveli kukkatelineiden, tuolien ja sohvan alla ja tunki itsensä mitä pienimpiin koloihin. Lenkillä meni ihan reippaasti, mutta kakkaa ei tullut.
Kotona koira saa koiran ruokaa, silloin tällöin kotiruokaa. Pääasiassa siis napsuja ja purkkiruokaa (jota se ei aina edes halua syödä). Mitään erikoista se ei ole syönyt tällä viikolla, en sitten tiedä olisiko pihalla saanut suuhunsa jotain mikä aiheuttaisi tämän.
Riisin keitinvettä on tarjolla koiralle, mutta ei kelpaa. Ei oikein mikään näytä kelpaavan. Niin ja sitten jos koira makaa lattialla ja nousee, niin se inahtaa. Samaten jos sen ohitse kävelee koskematta siihen, niin se inahtaa. Tutkin tassut ja korvat ja kaikki, mitään poikkeavaa en huomannut.
Mitä nyt pitäisi siis tehdä? Koira on vaisu, ja eilenkin kun innostui leikkimään niin leikki loppui oksentamiseen..
Kiitos jo etukäteen neuvoista!

Ansku & Veeti-koira
Anskutti
 
Viestit: 1
Liittynyt: 13 Maalis 2009 11:09

Re: Oksentelua ja outoutta

ViestiKirjoittaja tuijas » 15 Maalis 2009 09:48

Jos normaali oksennus ja ripulitautisen ruokintaohjeilla ei saada kaivattua tulosta niin silloin on syytä viedä koira eläinlääkäriin. Koirasi on nuori, joten vierasesineen mahdollisuus on olemassa. Jos epäillään koiran syöneen vierasesineen, tulee eläinlääkäriin mennä heti. Parafiiniöljyä saa apteekista ilman reseptiä. Koiran tulee ulostaa parafiiniöljy, jos näin ei käy, on eläinlääkäriin mentävä heti.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa