Mainoksia

Mystinen maha/virtsatievaiva

Mystinen maha/virtsatievaiva

ViestiKirjoittaja Nefertiti » 04 Huhti 2009 17:16

Koira kohta vuoden, uros, rokotettu ja loishäädetty. Koira aloitti reilu 3vk sitten ripuloimaan, oli kotihoito- ohjeilla ok mutta kuvioon astui pissavaivat. Pissa valui, repi nivusiaan, nuulea. ELL- Eturauhanen ok, stix prot ja bilir +++, ery ++. Oriprim ja Dolagen. Ripuli jatkui, koira ei syönyt (juonut hyvin koko ajan!) mutta kipulääke piristi, iloinen. Söi Attapectiniä tupla- annoksella mutta ripuli jatkui. Oriprim vaihdettiin Baytriliin, oireet eikä ripuli kadonneet. Verikoe (PVK,UREA,ALAT,AFOS) ok, stix ok. Baytril pois, yrjölänpuuroa + Inupekt Forte käyttöön. Koira yhä ja edelleen ripulilla vaikka mielellään söisi puuroa, jätin sen pois. Koira ei kestä raejuustoa, jauhelihaa, lohta, piimää, soija- tai lohiöljyä jne.. Massaa on lähtenyt n. 4kg mutta koira pirteä vaikka ed. ripuloi. Mitä ihmettä tehdä tai kokeilla?!
Nefertiti
 
Viestit: 8
Liittynyt: 01 Huhti 2009 08:48

Re: Mystinen maha/virtsatievaiva

ViestiKirjoittaja hmm » 05 Huhti 2009 11:11

Tervehdys! en kyllä osaa kommentoida mikä koiraa voisi vaivata, mutta meidän pennun pahan ripulin aikana paino myös putosi. Sain ostaa e.lääkäriltä purkkiruokaa joka oli tarkoitettu operaatiosta toipuville yms. kissoille ja koirille. Maistui hyvin, oli mieto, paljon kaloreita yms jottei ihan kuihtunut. Oli Royal Caninen Recovery tms nimeltään. Sen avulla saatiin myös vettä menemään normaalia enemmän (meidän pentu kun lopetti juomisen) ilman pakkojuottoa spruutalla, kun sekoitin vähän tätä purkkiruokaa veteen, johan maistui. Toivottavasti syy löytyy teidän rekun huonoon kuntoon.
hmm
 
Viestit: 7
Liittynyt: 27 Maalis 2009 13:57

Re: Mystinen maha/virtsatievaiva

ViestiKirjoittaja Nefertiti » 18 Touko 2009 13:18

Tilanteen päivitys. Koira söi 10pv Tylosin- kuurin ja ripuli loppui. Ed.hoikka mutta maha toimii, syö Inupekt Fortea säännöllisesti nyt.
Nefertiti
 
Viestit: 8
Liittynyt: 01 Huhti 2009 08:48


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa