Mainoksia

Epämääräisiä oireita kultsulla

Epämääräisiä oireita kultsulla

ViestiKirjoittaja Aiaa » 03 Touko 2009 18:54

Minulla on 3,5-vuotias kultainennoutaja narttu, jonka terveys epäilyttää.
Koiralla on melko usein vatsa löysällä tai suorastaan ripulilla sekä ilmavaivoja. Välillä tilanne palautuu normaaliksi, mutta palaa melko usein takaisin. Koiralla ei ole muutettu ruokavaliota mitenkään, se syö kuivaruokaa sekä raakaruokaa 1-2 kertaa viikossa. Sen sijaan koiran ruokahalu vaikuttaa valtavalta ja vaikka koira on juuri syönyt, se tuntuu yhä nälkäiseltä. Ulkona koira syö sammalta. Voiko tämä olla normaalia? Tämän lisäksi koirani yskii ja kakoo todella usein ja nukkuessa hengitys rohisee välillä. Koira nieleskelee ja kuulostaisi siltä kun se olisi niellyt väärään kurkkuun. Pyysin eläinlääkäriä syksyllä rokotusten yhteydessä kuuntelemaan koiran sydämen ja keuhkot, mutta ne olivat kuulemma normaalit. En tiedä mitä kaikkea täsä pitäisi epäillä, ruoka-allergiaa vai vielä jotain vakavampaa? Muuten koira on kyllä energinen, eikä sillä ole korva- tai tassutulehduksia, tosin korvat kyllä välillä eritävät ruskeaa mömmöä..
Aiaa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 03 Touko 2009 18:44

Re: Epämääräisiä oireita kultsulla

ViestiKirjoittaja Aiaa » 03 Touko 2009 18:57

Ja piti vielä sanoa, että yskimiseen ja kakomiseen sekä jatkuvaan nieleskelyyn olen epäillyt matoja. Matokuurit on aina hoidettu, mutta se ei ole tuntunut vaikuttaneen.
Aiaa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 03 Touko 2009 18:44

Re: Epämääräisiä oireita kultsulla

ViestiKirjoittaja tuijas » 06 Touko 2009 12:49

Allergia voisi aiheuttaa sekä yskää että suolisto-oireita, joten se on mahdollinen. Mutta koska mahdollisuuksia on toki enemmänkin, niin koirasi laajempi ja tarkempi tutkimus voi olla aiheellinen. Koirasi tuntuu kuitenkin pärjäävän melko hyvin, mutta koska olet epävarma koirasi voinnista, aina varmempaa on varailla aikaa eläinlääkärille. Tietysti voit myös kokeilla toisenlaista ruokintaa, ohjeita http://www.elainlaakari.fi/klinikat/koi ... allergiat/
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron